Şu anda uzerımde 100000 ytl ye yakın icra dosyası var ve bunlar hep karsılıksız cek kesıde etmekten. Bu nedenle yurt dısında calısmak ıstıyorum acaba ıcralarım buna bır engel teşkıl edermı?
Printable View
Şu anda uzerımde 100000 ytl ye yakın icra dosyası var ve bunlar hep karsılıksız cek kesıde etmekten. Bu nedenle yurt dısında calısmak ıstıyorum acaba ıcralarım buna bır engel teşkıl edermı?
Ortagım olan kısının benım haberım olmadan 13000 ytl kestıgı cek yazıldı.Bunu ogrendıkten sonra da sıralı sekılde 120.000 ytl lık cek daha kestıgını ögrendım ne yapabılırım?
merhabalar nasıl anlatacagımı bilmiyorum ama bir sene öncesine kadar hiç bir yere 1 kuruş dahi borcum yokken şu anda 80000 ytl ye yakın bi borcun altındayım içralar başladı 1 defada mahkamaya çıktım yani halen kesinlesen bi cezam yok burda bi akrabamın adı aldında tekrar bi işletme açtım fakat alacaklılarım huzur vermedıgı için iş yapamadım ve son çare afganistanda bi iş buldum maaşı iyi benim borçlarımı 2 sene çinde rahat kapatır ama merak ettigim sey ben yurt dışına ÇIKABİLİRMİYİM bu konuda bana yardımcı olan olursa çak sevinirim saygılarımla
yanıtlıcak kımse yokmu