Ayrıldığım eşimden çocuğumu alabilir miyim?
Eşimden 2 yıl önce ayrıldık..3 yaşında bir çocuğumuz var. Mahkeme velayeti annesine verdiği 15 günde bir görebiliyorum. Henüz bende o da evlenmedi. Ama konu bu değil. Geçenlerde elime eşimle ilgili seks içerikli fotoğraflar ve video görüntüleri geçti. Kişi olarak çocuğuma annelik eden birine bunları yakıştıramadım. Ve bir an önce çocuğumu ondan almak istiyorum. Acaba bu görüntüler ve fotoları delil sayarak mahkemeye başvursam ne kadar başarılı olabilirim... Çocuğumun artık o ev bir dakika bile kalmasını istemiyorum. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Saygılarımla...
Re: Ayrıldığım eşimden çocuğumu alabilir miyim?
Yardımcı olabilecek yada yorum yapacak bir avukat arkadaşımız yokmu? :(
Avukat değilim ama izinsiz görüntü ve foto almak ayrı bir suç olmakla birlikte eğer annenin iffetsiz yaşadığını ispatlayabilirseniz çocuğu alabilirsiniz. Temayüller bu yaştaki çocukların anneye bırakıldığı yönündedir genelde.
görüntüler gizli çeklimiş görüntülerdeğil...alenen show yapmış kameraya baka baka...böyle bir insanda çocuğum kalmamalı
bir adminden cevap alabilsem çok mutlu olacağım...
Adminin yanıtı: Sitede kimseyi cevap vermeye zorlayamayacağınız kuralı site sözleşmesinde ve bir çok forumda mevcut !
-Geçenlerde elime eşimle ilgili seks içerikli fotoğraflar ve video görüntüleri geçti.-mclove
Seks ayıp, rezil bir faaliyet değildir. Bilmem farkında mısınız,,, 3 yaşında çocuğunuzu leylek kapıya bırakmadı. Eşiniz ile SEKS yapmanız sonucu doğdu.
Eşinizin görüntülerinin sizin elinize nasıl geçtiğini AÇIKLAMAK zorundasınız,, bu bir.
İkincisi; eşiniz kameraya gülümseyebilir,, poz verebilir, vermesi AYIPLI olduğu anlamına gelmez,
vermemesi ise seks yapmadığı anlamına gelmez,
mahkemeler velayet kararı ile birlikte velayet sahibi anneye bekaret kemeri tebliğ etmiyorlar,
Eşiniz de normal, sağlıklı bir kadın olarak karşı cins ile ilişki yaşayabilir.
Bu görüntüler özel hayatın içerisinde çekilmiş, onaylamıyorum ancak kişilerin kişisel tercihidir,,,
Ancak özgürlük buraya kadar sınırlı,,, bunları ifşa etmek, elden ele gezdirmek suçtur.
Kanaatimce; annenin seks yaptığına dair emareler temin ettiğinize inanıyorsunuz,,
Yapabilir,,, velayetle ne alakası var.
Sayın Cognis, sizin yazdığınız gibi olsaydı durum zaten, benim bir şey iddia etmem olanaksızdı.. Kameraya gülümseme durumu değil malesef bu.. İğrençlikten daha öte görüntüler.. Mutlaka ayrılan veya sağlıklı tüm insanlar seks yaparlar ama, webcamla teşhircilik yapmazlar sanırım.. En azından küçük bir çocuğu varsa insanın.. Umarım şimdi anlatabilmişimdir...