Yaşımı küçültme olanağım var mı?
:( Ben 1976 dogumluyum evde doğdum.ama goruntum 25 yasında gıbı bır turlu yasımın 32 oldugunu ınanmıyorlar.buyuzden sevdıgım ınsanın aılsı bıle doğum tarihine takılmışlar.sevdiğimden 3-4 yaş büyük olduğum için beni onaylamdılar.çok mutsuzum.yaşımı küçülttürebilirmiyim.eminim kemik yaşım bile küçük çıkacaktır ne yapabılırım artıktık yaşımı ben bile sorun yapıyorum gorundügum yaşta olmak istiyorum.mutsuz olmak istemiyorum.yaşımı 3-4 yaş küçültme ihtimali varmıdır.ilgilenirseniz sevinırım.teşekkür ederim şimdiden.
Re: Yaşımı küçültme olanağım var mı?
Hastahanede doğmadığınız için yaş davası açabilirsiniz. İlgili mahkeme hastahane raporlarına göre yaşınız hakkında karar verebilir yorum yapmak anlamsız olur.
[QUOTE=mutsuzzz;200360]:( Ben 1976 dogumluyum evde doğdum.ama goruntum 25 yasında gıbı bır turlu yasımın 32 oldugunu ınanmıyorlar.buyuzden sevdıgım ınsanın aılsı bıle doğum tarihine takılmışlar.sevdiğimden 3-4 yaş büyük olduğum için beni onaylamdılar.çok mutsuzum.yaşımı küçülttürebilirmiyim.eminim kemik yaşım bile küçük çıkacaktır ne yapabılırım artıktık yaşımı ben bile sorun yapıyorum gorundügum yaşta olmak istiyorum.mutsuz olmak istemiyorum.yaşımı 3-4 yaş küçültme ihtimali varmıdır.ilgilenirseniz sevinırım.teşekkür ederim şimdiden.cevap verdıgınız tesekkur ederım.bırde ben 1976 kardesım 1977 dogumlu.bu sorun yaratırmı.sonucta abım gıbı gorunuyor.yapalıdır yanıı.benım yasımı 3 yas gıbı kucultmek ıstesem kardesımın yası yuzunden kabul olunmazmı?
[QUOTE=mutsuzzz;202557]
Alıntı:
mutsuzzz rumuzlu üyeden alıntı
bırde ben 1976 kardesım 1977 dogumlu.bu sorun yaratırmı.sonucta abım gıbı gorunuyor.yapalıdır yanıı.benım yasımı 3 yas gıbı kucultmek ıstesem kardesımın yası yuzunden kabul olunmazmı?
Aynen öyle...