Yetkili mahkemenin belirlenmesi
5.ceza dairesi 2008/9716
esas no:157
karar no:115
İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi (CMK. 250. maddesi İle Görevli
Yargı Yeri Belirlenmesi Bölümü-2008/132846
Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık
Benim bir akrabam bu dosyanin icin de su anda dosya yargıtay da istanbulda mi bursada mi olacak ona karar verilmesi bekleniyor sizce ne zaman belli olur ?
Geliş Tarihi: 03/07/2008
Mahkeme Karar Tarihi: 23/05/2008
tanersaygili_@hotmail.com yardim ederseniz sevinirim
Re: Yetkili mahkemenin belirlenmesi
https://vatandas.yargitay.gov.tr/pro..._jsp/index.htm
Bu adresten ne olduğunu takip edebilirsiniz kanımca henüz dosya sonuçlanmedi yazmakta sorgu sayfasında
ben avukatlar dan yardim bekliyorum ordan ben bakmistim zate dosya hakkinda bilgi bekliyorum yardimci olursaniz sevinirim
Alıntı:
tanersaygili18 rumuzlu üyeden alıntı
ben avukatlar dan yardim bekliyorum ordan ben bakmistim zate dosya hakkinda bilgi bekliyorum yardimci olursaniz sevinirim
söylemesi ayıp hukuk fakültesini 15.olarak bitirdim hakimlik savcılık sınavındada 4bin kişi arasındada derece yaptım50.oldum stajyer avukatım şuan adli süreç hakimlerimizin yoğunluğuna bağlıdır genede siz avukatlardan yardım beklemeye devam edin hakimden önce belki size günü belirtirler bellimi olur vahiy geliir belki
saolun evet ben yardim beklemeye devam edeyim.Bu tur davalar sizin basiniz dan geciyor dur sadece yardim istedim sebepler ney nedir ne zaman tahmini olarak bilgi ala biliriz simdi ne yapmamız gerekiyor