ben karayolları genel müdürlüğüne ait bölge müdürlüğünde mühendis olarak çalışmaktayım, eşim başka bir şehirde eczacı, eş durumundan tayin için nasıl bir dilekçe yazmalıyım, yardımlarınızı bekliyorum.
Printable View
ben karayolları genel müdürlüğüne ait bölge müdürlüğünde mühendis olarak çalışmaktayım, eşim başka bir şehirde eczacı, eş durumundan tayin için nasıl bir dilekçe yazmalıyım, yardımlarınızı bekliyorum.
Böyle bir dilekçe verebilmeniz için eşinizin bulunduğu veya yakınında kuruluşunuza ait birim var mı?Varsa eşinizle evli olduğunuzu gösterir belge (Vukuatlı nüfus kaydı belgesi) Eşinizin vergi mükellefi olduğuna dair vergi dairesinden belge,eşinizin filan adreste falan tarihten itibaren eczacılık yaptığına dair esnaf odasından belgeleri ekleyerek eşimin yanında bulunan filan yerdeki kuruluşa atanmam için gereğinin yapılması dersiniz,olur.Olur da,iş biter mi,bilmem.
İyi günler...
YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA İSTEK FORMU
I-Yer Değiştirme Suretiyle Atanma İsteğinde Bulunan Personelin
A- Adı ve Soyadı:
B- Kurum Sicil No:
C- Görev Yeri :
Ç- Unvanı:
D- Bulunduğu Yerde İşe Başlama Tarihi:
E- İdareye Giriş Tarihi:
F- Tahsili:
G- Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl/İlçe:
Ğ- Doğum Yeri ve Tarihi:
H- Medeni Hali:
I- Eşinin Çalıştığı Kurum:
İ- Eşinin Unvanı:
II- Yönetmeliğin 14-15-16. Maddeleri Gereğince Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Talebinde Bulunuyorsa
J- Özrü
Eş Durumu.
Sağlık Durumu
Olağanüstü ve Zaruri Haller
III- Yer Değiştirmek Suretiyle Atanmak İstediği Yer (Tercih sırasına göre)
1- 2-
3-
4-
5-
K- Adres: L- Tarih
M- İmza
Personel Müdürü
Tarih/ İmza
Not: Özür grubuna dayanarak istekte bulunanlar ayrıca gerekli belgeleri forma ekleyecektir: