Re: Miras, hak kullanamama
Lütfen sadece okumakla yetinmeyin bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olsunlar çiziceğim yolu bileyim
Saygılar
bir deli kuyuya bir taş attı yuz kişi bakıpta bir şey yapamadı
sizlere sesleniyorum ama kimse sesimi duymuyor bu nasıl adalet ? yardımcı olamıyacak iseniz söyleyinde bilelim boşuna umut edipte beklemeyelim
Hanımlar,Beyler ne oldu dilinizimi yuttunuz?Sınav sorusu sormadık o zaman niye bu siteyi kurdunuz'ki biz cahiller sizlere niye danışma ihtiyacını duyalım dört gündür bir kelime dahi yok ilgilerinize teşekkürler
Yeter Artık Beyler Sitenin Amacı Bumu?Sadece İnsanları Üye Edip Büyük Bir Üye Kitlesimi Oluşturmaya Çalışıyorsunuz?Bari Olumsuzda Olsa Bir Cevap Verinde Çıkalım.
Anlatmaya çalıştığınız ,ama iyice karıştırdığınız konuyu tercüme bürosuna gönderdik,anlaşılır bir hale geldikten sonra belki bilgisi olup paylaşmak İSTEYEN biri olabilir.Malum burası paylaşım sitesi.İsteyen paylaşır.
Önce konunuzu daha düzenli ,anlaşılır bir şekilde aktarın.
Kimsenin size cevap vermek zorunluluğu olmadığını hatırlayın ve hitabınıza özen gösterin.
Derim.
Sayın Erdğan Bey içinde bulunduğum durumu bir bilseniz belki hak verirsiniz o zaman dışlanmak çok kötü dogrudur belkide bu yüzden hatalı davranmış olabilirim.Benim sorunum Babamın kapısını kapamalarına beni sokmamalrına bunların hakkı varmı? Ayrıca ilginize teşekkür eder özür dilerim
Diğer kardeşlerinizden farklı bir hakka sahip değilsiniz.Yani diğer kardeşleriniz kullanabiliyorsa siz de kullanma hakkına sahipsiniz.Bunun engellenmesi yasal değildir,tıpkı çilingir tutup kapıyı açtırıp içeriye girmeye çalışmak gibi.
Ev kime ait?Babanızdan miras kaldı ise,sorun yaşıyorsanız,ortaklığı sona erdirme davası açıp satışını sağlayabilirsiniz.