Knight Online Ve Mağdurları
Herkese Selamlar.
Türkiye'de bir sanal oyunlar furyası başladı ki sormayın.Hepimiz bir yerinden bulaşmış bulunmaktayız.Kimimiz Ogame,kimimiz Silkroad,Kimimiz Knightonline vs..gibi.
Bu tür oyun firmaları Türkiye için ciddi yatırımlar yapmakta ve kullanıcılarına ayrıcalıklar kazandırmak adına oyuna ücretli olan özellikler eklemekteler.Cüzi olan bu rakamlar kişşisel olarak bi anlam ifade etmeyebilir.Fakat topladıkları muazzam paralardan ne kadar vergi verdikleri ve müşteirlerine nasıl davrandıkları hep şüphelidir.
Konumuza gelirsek Türkiye'de Knightonline adlı bir oyun var ve Türkiye üzerinden çok iyi paralar kazanmakta.
Kredi kartı ile ödeme yaptığım bu firma daha 18 günlük oyun hakkım varken hesabımı sildi.Firma müşteri temsilcilerine ulaşmaya çalışsam da otomatik cevaplar bizleri usandırdı.Ve en sonunda öğrendik ki,
Hile yaptığımız için oyundaki hesabımız silinmiş.
Şimdi bu oyunda hile yapanların ve hile programları kullananların hesapları silinebiliyor.Fakat şundan eminiz ki hiç bir şekilde hile yapmamamıza rağmen ve yaptıkları bu yanlıştan dönmelerini sağlamaya çalışmamıza rağmen bir sonuca ulaşamadık.Büyük bir hata yaptılar fakat ne kadar desekte bu yanlışı düzelttiremedik.
Hile yaptın denilerek hesabın silinmesi bir kere baştan yanlış.Çünkü hile yapanların o anki resimleri ve ya videosu çekiliyor ve kanıtlanıyor.Hile olarak ne yaptığımı sorduğumda hiç bir cevap alamıyoruz.Hile yaptığımıza dair ispat istiyoruz cevap vermiyorlar.Ki veremezler çünkü öyle birşey yok.
Ben bu K2 Network firmasına dava açmak istiyorum ve bu konuda hakikaten ciddiyim.Bu tür davranışları bir çok kişiye yaptıkları ihbarını aldım ve tek tek bu hesapları şu anda topluyorum.
Bu Amerikan Şirketine dava açmak istiyorum.Nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu tür davalarda hangi hukuk kurallarını izlemeliyim.Emsal teşkil edecek bir davaya hazırlanıyorum.
Ücreti/Bedeli verilmiş bir hizmetin sebepsiz/ispatsız kesilmesi
Sebepsiz/İspatsız hile yaptın denilerek hakaret edilmesi (İspat etsinler razıyım)
Mağduriyet,Kaybedilen zaman,Tazminat
Herhangi bir adres vermedikleri için Türkiye temsilcisine de ulaşamadık.Telefon derseniz hiç bir şekilde ulaşamıyoruz.
Bildiğim kadarıyla Türkiye'de para kazanan her firma bir ofis açmak ve Vergi mükellefi olmak durumunda.Youtube de bu durum yaşanmıştı.Savcılık Temmuz ayının sonuna kadar ofis açması gerektiğini yoksa hiç bir şeilde Türkiye'de erişim yasağının kalkmayacağını bildirmişti.
Sizlerden de öneriler bekliyorum.Türk insanını sömürmelerine izin vermek istemiyorum.İşin bir ucundan ben tuttum,gerisi sizden arkadaşlar.
Saygılar...
Cevap: Knight Online Ve Mağdurları
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=41923
bu konuyla ilgili herhangi bir işlem yaptınız mı ? gelişme elde edebildiniz mi?
aynı şekilde düşünen kişiler çevremde de mevcut ve ben de düşünüyorum.