Makarna üreticiler hakkında
Son zamanlarda özellikle haşlandıktan sonra makarnaların tadında ve görünümünde değişiklik oluyor. Bir tuhaf koku var, rengi de beyazımsı oluyor.Acaba buğdayında mı bir sorun var anlayamadım.Bir tüketici olarak bu konuyu nereye taşımalıyım nasıl analiz yaptırabilirim?
Re: Makarna üreticiler hak.
Makarnayı haşlarken kullandığınız suyun kalitesinden kaynaklanan bir sorun olmasın?
hayır. sadece benden gelen bir şikayet değil bu. özellikle yurt dışından gelenler
farkı daha iyi anlıyorlar. ayrıca yıllardan beri iyi marka damacana suyu kullanıyoruz. saygılar
Damacana suyunun sertliği çok düşüktür. Bu etki yapıyor olabilir. Musluk suyu kullanın, daha iyi bence. Damacana suyuyla makarna yapanı ilk sizde duyuyorum.
Ha yok yine olmadıysa makarnanızı değiştirin kardeşim. Alt tarafı paketi 50-75 kuruşluk yiyecekler. Bir çok kaliteli makarna var piyasada, Filiz makarna, Nuh'un Ankara makarnası, Pastavilla,.. Bunlardan alın..
Bende makarna çok severim ama bilinen markalarda böyle bir sorun görmedim.
Durum buğdayı kullanılan makarnalarda böyle bir sorun olmaz.
Bencede markayı değiştirin.
"Tüketici Dernekleri "var basın şikayeti. Makarna konusu gerçekten hassas bir konu..
Re: Makarna üreticiler hakkında
kullandığınız damacana suyunun makarnada koku ,renginde beyazımsılık gibi olumsuz etkenler yapabileceğini sanmıyorum ki bende zaten yıllardır soframızın en pratik yemeği olan makarnayı damacana suyu ile haşlarım.bence siz makarnanızın markasını değiştirin ..... çok kaliteli markalarda ister damacanı suyu olsun ister musluk suyu böyle bir sorun olmaz.:)
Arkadaşlar piyasadaki bütün markaları denemiş durumdayım. Bu durumun son 2 ayda olması enterasan genel olarak bir un problemi olduğunu düşünüyorum.
yakında başınıza geldiğinde beni anımsarsınız.
bence un (buğday) üzerinde bir takım oyunlar oynanıyor.gibi geliyor bana
Bütün markaları denerken,hep aynı marka suyu mu kullandınız? :o