Belediye Kiraladığım işyerimden tahliye ediyor
iyi günler ;
Belediyeden ihale ile 15,06,2008 tarihinde belediyeden 2 yıllığına işyerimii kiraladım belediye başkanı ile aramız bozuldu ve bir takım tartışmalar yaşadık
13,05,2008 tarihinde belediye bana kira ihalesini bildirdi
19,06,2008 tarihinde geçici teminatı yatırdığım halde kira ihalesine alınmadım geri çekildi ve 03,07,2008 tarihinde tekrar gel dendi
03,07,2008 tarihinde vardığımda tekrar çekti belediye başkanı ihale yapmadı
04,07,2008 tarihinde 3 gün içinde tahliye etmem için yazı gönderdi
08,07,2008 tarihinde mülki amirliğe yani kaymakamlığa yazı göndererek tahliyemi istedi kaymakamlıkta beni bu cuma tahliye etmek istiyor
bu arada ben 07,07,2008 tarihinde idare mahkemesine yürütmeyi durdurmalı tahliyeyi iptal davası açtım ama hala yürütmeyi durdurma veya ret kararı çıkmadı
belediyeye ve kaymakamlığa bildirdiğim halde bunu engellenmeyceği tahliye edileceğim söyleniyor belediyenin tahliye sebebi ise kira süremin bitmesinden dolayıymış ne yapabilirim çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var bulunduğum yerdeki avukatlar belediyeye karşı olmamak için davamı almıyor görüş vermiyorlar çok acil yardıma ihtiyacım var her türlü kanun karar ictihat lütfen çok acil ihtiyacım var saygılar
Re: Belediye Kiraladığım işyerimden tahliye ediyor
Alıntı:
serkanonline rumuzlu üyeden alıntı
bulunduğum yerdeki avukatlar belediyeye karşı olmamak için davamı almıyor görüş vermiyorlar çok acil yardıma ihtiyacım var her türlü kanun karar ictihat lütfen çok acil ihtiyacım var saygılar
Ne Başkanmış yahu...Baksanıza çevredeki avukatlar bile korkmuş! :) İdare Mahkemesine yaptığınız itiraz neden sonuçlanmadı peki?
Alıntı:
hksvr rumuzlu üyeden alıntı
Ne Başkanmış yahu...Baksanıza çevredeki avukatlar bile korkmuş! :) İdare Mahkemesine yaptığınız itiraz neden sonuçlanmadı peki?
idare mahkemeye verdiğimiz dilekçe karşı tarafın evrakları gelmeden yürütmeyi durdurma veremeyiz diyor ve ayrıca bir yürütmeyi durdurma en az 45 günden çıkıyor
ayrıca belediye başkanlığı ihaleden çekti ve kiraya vermiyeceği için tahliyemi istedi ve tahliye etti benim hiç mi hukuki hakkım yok bu dünyada sırf güçlü olanlarmı haklı
Alıntı:
serkanonline rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler ;
Belediyeden ihale ile 15,06,2008 tarihinde belediyeden 2 yıllığına işyerimii kiraladım belediye başkanı ile aramız bozuldu ve bir takım tartışmalar yaşadık
13,05,2008 tarihinde belediye bana kira ihalesini bildirdi
19,06,2008 tarihinde geçici teminatı yatırdığım halde kira ihalesine alınmadım geri çekildi ve 03,07,2008 tarihinde tekrar gel dendi
03,07,2008 tarihinde vardığımda tekrar çekti belediye başkanı ihale yapmadı
04,07,2008 tarihinde 3 gün içinde tahliye etmem için yazı gönderdi
08,07,2008 tarihinde mülki amirliğe yani kaymakamlığa yazı göndererek tahliyemi istedi kaymakamlıkta beni bu cuma tahliye etmek istiyor
bu arada ben 07,07,2008 tarihinde idare mahkemesine yürütmeyi durdurmalı tahliyeyi iptal davası açtım ama hala yürütmeyi durdurma veya ret kararı çıkmadı
belediyeye ve kaymakamlığa bildirdiğim halde bunu engellenmeyceği tahliye edileceğim söyleniyor belediyenin tahliye sebebi ise kira süremin bitmesinden dolayıymış ne yapabilirim çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var bulunduğum yerdeki avukatlar belediyeye karşı olmamak için davamı almıyor görüş vermiyorlar çok acil yardıma ihtiyacım var her türlü kanun karar ictihat lütfen çok acil ihtiyacım var saygılar
bu konuda hiç kimsenin bir fikri yokmu belediye kafasına göre tahliye etti beni n yapabilirim