Arkadaşlar vasi tayini talebinde bulnurken istemde bulunan diye mi dilekçeyi yazarız? Vesayet birinden alınıp başka birine verilmek isteniyor. Hasımsız olmayacaktır değil mi? Dilekçe örneği var mı elinizde?
Printable View
Arkadaşlar vasi tayini talebinde bulnurken istemde bulunan diye mi dilekçeyi yazarız? Vesayet birinden alınıp başka birine verilmek isteniyor. Hasımsız olmayacaktır değil mi? Dilekçe örneği var mı elinizde?
Nasıl bir site burası yaa:(( Mesaj yollayamıyorum istediğim dilekçeye ulaşamıyorum. Nıck kullanıp yeni üye olduğum için mi tüm bunlar:((
bende ulaşamadım vasi tayini dilekçesine sadece avukatlar öğr v.s ulaşabiliyormuş sacmalıga bak
Keşke öyle olsa, ben stajyer avukatım ama bu durumumu onlara ispat edemediğim için ulaşamıyorum dilekçelere, teknoloji uzmanı olmak gerek sanırım..
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=18333
Onlar kim?
Mızmızlanmak yerine stajyer avukat olarak nasıl üye olup dilekçeler kısmından yararlanabileceğinizi araştırabilirdiniz.
İspat edememek başka, ispat etmeye çalışmamak başka... Eh adı üstünde Yargısız İnfaz... Neyse ki yargısız infaz tarzımız değil!
Biz tarzımız olduğu için yargısız_infaz değiliz!! İnsanların tepkilerini gösterme şekli farklıdır, takdir edersiniz ki.. Siz mevcut şartlarınızı değiştirmeden önce gerekli şartları yerine getirip başvurumu yaptım. üzerinden aylar geçti hala cevap yok..İnsan tepkileri göstermek için cevap verme zahmetine giriyorlar. Madem bir şekilde dikkatini çekebildim neden dilekçeler sadece gerekli şartları yerine getiren üyelere açık?? Bu dilekçelerden neden yararlanamıyoruz??
Değerli editörlerinize mesaj da yolladım, nerde hata yapıyorum diye, keşke cevap alabilmek mümkün olsaa..:))