Re: site yönetimi hakkında
değerli muratşahin.
herhalde genel kurul demek istiyorsun oylama genel kurulda yapılır.gnel kurul bunu kabul etmişse ,ki etmiş olabilir.yönetim işletme projesi yapar herkese imzaya açar .itiraz bu aşamada yapılır .mahkemeye gider.prosedür bu şekilde gelişir.itiraz edilmezse icraat yapılır.
bu aşamalardan geçilip geçilmediğini gözden geçiriniz.neden?
180 daşreyi borç altına sokacak yönetim bu proplemi muhakkak hesaba katmıştır.. diyelim katmadı .
icra takibine itiraz ettiyseniz.icra tetkik mercii bunu dikkate alır .değerlendirir.neticeyi kısa sürede alırsınız.bizimle paylaşın tekrar mütalasını yaparız.
Re: Site yönetimi hakkında
düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Doğrusu genel kurul haklısınız.Şu an belirttiğim gibi halen yapılan işin sökülmesi ile ilgili bir dava devam ediyor.Öğrenmek istediğim bu dava sonucunda yönetim lehine bir karar çıkarsa ben söz konusu borcu faizi ile birlikte ödemek zorundamıyım. Yoksa ana parayı ödemem yeterlimi. Sonuçta yönetim açılan davayı kaybederse mahkeme yapılan işin sökülmesine karar verirse, Ben söz konusu borcu ödemiş olsaydım mağdur duruma düşecektim.söz konusu parayı ödemek için mahkeme kararını beklemek kanuni hakkım değilmi.bu konuda da bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu durum bana çok fazla sıkıntı vermeye başladı çünkü. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.