Bahçeye çardak yapılabilir mi?

öncelikle herkese slm.benim evim giriş katta ve sadece kışın orda oturuyoruz.yazın başka yerde oturuyoruz.geçen yaz biz evde yokken bina yönetimi karar felan almadan benim salon camıma yaklaşık 2mt mesafede bir çardak yapmış.uyarmama ragmen çardagı kaldırmamakta direniyor.ayrıca evimin tek balkonuda o cephede balkonoda yaklaşık aynı mesafe ne yapmam lazım veya nereye müracat etmem lazım.saygılar.

Re: Bahçeye çardak yapılabilir mi?

konu yönetimin işi ama yapması doğru bir davranış değil onay alması gerekiyor.
konu yu avukata götürünüz.ihtar çektıkten sonra dava açabilirsiniz.

Alıntı:

becozyme rumuzlu üyeden alıntı

konu yönetimin işi ama yapması doğru bir davranış değil onay alması gerekiyor.
konu yu avukata götürünüz.ihtar çektıkten sonra dava açabilirsiniz.

teşekkür ederim.

Benim ailem de bahçesinde çardak olan bir apartmanda oturuyorlar ve evleri giriş kat. Annem ve kız kardeşim sürekli rahatsız.Kavga bile ediyorlar.Çardağı nasıl kaldırtabiliriz.

Alıntı:

pediatri rumuzlu üyeden alıntı

Benim ailem de bahçesinde çardak olan bir apartmanda oturuyorlar ve evleri giriş kat. Annem ve kız kardeşim sürekli rahatsız.Kavga bile ediyorlar.Çardağı nasıl kaldırtabiliriz.

sulh hukukta dava açarak hakimin olaya müdahalesini ve uyarıyla verilen rahatsızlığın önlenmesini isteyin..

[QUOTE=sahbudak;209024]sulh hukukta dava açarak hakimin olaya müdahalesini ve uyarıyla verilen rahatsızlığın önlenmesini isteyin..[teşekkür ederim.

peki belediyenin bi yaptırımı söz konusu olabilirmi.çardak kaldırıma yakın mesafede olmasından dolayı.saygılar.