Eşim babasının evine gitti dava açtığını söyledi
Ben 36 yaşında,2. evliliğimde sorunlar yaşadığımı yazmıştım,
eşim çok ağır küfürler aşağılamalar yapmasına rağmen kendini haklı görüyordu,kendine göre nedenlerle.
sonuçta babasının evinde en son konuştuk,ayrılmak istediğimi anlaşamadığımızı vede hakaretlerini söyledim,madem öyle kızım kalsın dedi,
eşim dilekçe verip aile mahkemesine dava açtığını söyledi,kendisi edirnede ben ise kırklarelinde oturuyorum,o edirne aile mahkemesine dava açmış,(Bu arada 3 yaşında bir oğlum var)
sorum,
şimdi ben ne yapmalıyım dava hakkında nasıl bir tutumda olmalıyım,dilekçeye karşılık yazı yazmalımıyım,avukat tutmama bu anda gerek var mı?
saygılar,teşekkür ederim,
ilgilerinize
Re: Eşim babasının evine gitti dava açtığını söyledi
Alıntı:
yasamhayat39 rumuzlu üyeden alıntı
eşim çok ağır küfürler aşağılamalar yapmasına rağmen kendini haklı görüyordu,kendine göre nedenlerle.
sonuçta babasının evinde en son konuştuk,ayrılmak istediğimi anlaşamadığımızı vede hakaretlerini söyledim,madem öyle kızım kalsın dedi,
eşim dilekçe verip aile mahkemesine dava açtığını söyledi,kendisi edirnede ben ise kırklarelinde oturuyorum,o edirne aile mahkemesine dava açmış,(Bu arada 3 yaşında bir oğlum var)
sorum,
şimdi ben ne yapmalıyım dava hakkında nasıl bir tutumda olmalıyım,dilekçeye karşılık yazı yazmalımıyım,avukat tutmama bu anda gerek var mı?
ilgilerinize
Siz eşinize karşı mk 164 den dolayı boşanma davası açabilirsiniz tabii eşinizin ne davası açtığıda çok önemli bunu söylerseniz iyi olur.Ayrıca bir avukat tutarsanız çok iyi sizin açınızdan.Yine mk 164'de evi terk eden terk etmiş sayılır bunu dikkate alırsınız
yinede olayı detaylı anlatırsanız daha iyi olur
Eşimin bana dava açması ile ilgili,
sorum,
ilgilerinize
Lütfen tekrar yapmayınız! YÖNETİM