Kilo fazlalığı hava değişimi.
Selam arkadaşlar ben 12 Nisan 2008 de kısa dönem askerlik hizmetim için birliğime teslim oldum boyum 1.76 kilom 120.Askerliğime 2 ay devam ettim fakat usta birliğinde farkedilerek askeri hastaneye sevk edildim ve 2 ay hava değişimi aldım boyum 1.76 kilo 115 bu ayın 30 unda bitiyo rapor süresi ve şuan 104 kiloya düştüm forumda gerekli aramaları yaptım fakat tam emin olamadım askerliğime devam edebilmem için kaç kilo olmam gerek tolere edilebilir..Saygılarımla..
Re: Kilo fazlalığı hava değişimi.
1.76 boy ve 104 kiloyla askerlik yapabilirsiniz.
Merhablar benim merak ettiğim, bu boy/kilo oranı ile askerlik yapabilir durumda ise arkadaş, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ SAĞLIK YETENEĞİ YÖNETMELİĞİ içinde bulunan tabloda bahsi geçen "boy- max.kilo-min.kilo" çizelgesinde belirtilen en fazla ve en az kilo değerleri nelerdir acaba? Yönetlemlikte ki tabloda belirtilen alt ve üst sınırlar tam olarak neyin sınırları?
İyi Günler Dilerim
Tablodaki oranlar,boy ve kilo oranlı ortalama ideal insan kilosunu gösteriyor.Genellikle kara harb okulu, hava harb okulu gibi yerlerde kalıcı görev için aranan şartlardır.Şuan ki kilonuz askerlik için elverişlidir.
İçim rahatladı.Çok teşekkür ederim..
Alıntı:
jungle35 rumuzlu üyeden alıntı
Merhablar benim merak ettiğim, bu boy/kilo oranı ile askerlik yapabilir durumda ise arkadaş, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ SAĞLIK YETENEĞİ YÖNETMELİĞİ içinde bulunan tabloda bahsi geçen "boy- max.kilo-min.kilo" çizelgesinde belirtilen en fazla ve en az kilo değerleri nelerdir acaba? Yönetlemlikte ki tabloda belirtilen alt ve üst sınırlar tam olarak neyin sınırları?
İyi Günler Dilerim
İyi günler.Forumun içinde biraz gezinseydin bu konuda nekadar çok yazı olduğunu görürdün.
iyi günler ben 12 ağustosta askeri birliğine teslim olacak biriyim.şuanda boyum 1.77 ve kilom 108 askerlik yapabilmek için uygun mudur? yoksa 45 gün hava değişimimi verilir ? eğer kilo fazlam varsa bunun ne zaman ve nasıl tespit edileceğini açıklar mısınız? Askerliğe teslim olurkenki prosedür ne şekilde işlemektedir? şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler...