-
Web sitesi hackleme
arkadaşlar benim bir çok üyemin bulunduğu tasarımı için gecemi gündüzüme kattığım web sitem hacklendi bunun için tck 243 kapsamında dava açmayı düşünüyorum dilekçemi nereye vereceğim bide davalı taraf belli olmadığı için yani kimin hacklediğini bilmediğim içim hasım nasıl göstereceğim dilekçede yardımcı olursanız sevinirim.
-
Re: web sitesi hackleme
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun kimin hacklediğini ancak çok profesyonel bir hacker ile bilgisayarınızı inceleyerek bulabilirsiniz ... Bunu kim yaptı ortaya çıkarmanız mümkün ama çok uzun ve meşekatlı bir iş baya bir kafa yormanız ve uğraşmanız lazım çoğu kişi bu durumda başarılı olup çoğuda hacklenmekle kalıyor ... Kimin yaptığını bilmediğiniz taktirde mahkemenin size yardımcı olabileceğini sanmıyorum... umarım en kısa sürede kimin olduğunu bulursunuz... o kişinin (ip) nosunu bile bulmanız olayın yarısından çoğunu çözmenize yardımcı olacaktır ... Bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım umarım daha iyi bilen birileri size yardımcı olur iyi günler ....
-
Re: web sitesi hackleme
Merhaba Arkadaşım Öncelikle Websitenin Tabanındamı Güvenlik Açıgı Vardı Yoksa Host Edindiğin Sunucudamı Öncelikle Bunu Çözmelisin, Eğerki Hata Yazılımı Gerçekleştiren yazılımcıya aitse ona karşı bir dilekçe eğerki yok host ettiğin firmanın sunucularında güvenlik açığı varsa o zaman host firmanı dilekçe verirsin,
Anladığım Kadarıyla Sende Hazır Yazılım Kullanmıssın, Hazır Yazılımlar Paylaşılırken Bilgilendirme Amaçlı Yayınlanır, Hiçbir Şekilde güvenlik açığı yoktur diye garanti Taahüt edilmez, Bütün Yasal Sorumlulukları Kullanıcıya Aittir, Herhangi bir işlem başlatsan bile eminim hiçbirşekilde verim alamıyacaksın,