Aile Şirketi ve Mirascıları Hakkında
Merhabalar, 2002 yılında X limited şirketi inşaat, hafriyat malzemelri konusunda iş yaparken batıyor.Babadan kalan bir şirket olan bu aile şirketi üç kardeş ve mirascı annelerie kalıyor.Ve ellerindeki bütün gayrimenkulleri tanıdıklarının üzerlerine yapıyorlar.Ve ben mağdur kişinin oğlu olarak bu konuyu sizlere danışmak istiyorum.Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.Bu kişiler aynı mahhallede komşu olarak güvendikleri için babam üzerinden yeniden isim firması açıyorlar.Maksatları babamın üzerine açılan bu firmayla piyasaya olan borçlarını bitirmek.Ancak babamdan vekalet alarak bankadan para çekmeye, bankaya para yatırmaya çek imzalamaya v.s. bütün herşeyi onlar yapıyor.Ve üç kardeş ihtilafa düşerek iki tanesi dükkandan uzaklaşıyor.Birisi iş yapmaya çalışıyor.Ancak karşılıksız çekler dönüyor piyasada ve batacağını anladığı anda babamın 56 m2 olan kagir evine haciz koyduruyor bir arkadaşı vasıtasıyla ve sözde babamı korumaya çalışıyorlar.Şu anda evin üzerinde 9 adet haciz ve bir ipotek var.Şahıs firması kapatılmış ve ödenmeyen vergi borçları var, sonuç olarak artık bende para kalmadı siz ne haliniz varsa görün tavrındalar.Aslında babamın iyilik yapmaktan başka bir suçu olmadığı gibi şu anda herşey aleyhinde görünüyor.1. ev elden gidecek, 2. babam vergi borcundan veya karşılıksız çekten hapse girebililir, 3. biz bu davadan babamı nasıl kurtarırız.Aslında bu şahısların malları var ve başkalarının üzerinde kardeş kavgasına ve mal peşinde olduklarından babamın düştüğü durum umurlarında değil.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Re: Aile Şirketi ve Mirascıları Hakkında
bu konu hakkında fikri olan kimse yokmu