Evliliği değerlendirme raporu - psikolog desteği -
bugün davamın 2.duruşması yapıldı davacı eşim 2tane şahit getirmiş (birisi teyzesi hayatımda bikez gördüm diğeri teyzesinin arkadaşıymış hayatımda hiç görmedim) asılsız ifadelerde bulundurlar, boşanmayı bende istiyorum ama bu yalanları kabul edemiyorum, hakim psikologa gitmemiz için duruşmayı erteledi çıkışta teyzesi ve avukatı üzerime saldırdı tehdit etti, bunun için savcılığa yada karakola başvuru yapmalımıyım?
sokak ortasında bağırdı nafakada alıcam tazminatta alıcam diye, bi yandan ağlıyorum bir aşk nasıl düşmanlığa sürüklenir diğer yandan yaptığı bu kötülüğe karşı nefret doluyom,
sonuna kadar haksız ve buna rağmen hem tehdit edio hemde tazminat isticeğni sokakta bağrıo.
sakin olmaya çalışıyorum ama duygularım çok karışık, umarım psikolog iyi gelir.
sormak istedğim şey, tanık göstermem için ne yapmam gerekiyor ve sayı sınırı varmı, ayrıca psikolga ben yada o gitmezse davanın seyri nasıl etkilenir?
Re: evliliği değerlendirme raporu - psikolog desteği -
Karşı tarafın tanıkları dinlenmeye başladığına göre birinci celsenin sonunda taraflara tanık isimleri ve adreslerini bildirmek ve davetiye için harç yatırmak için (kesin) süre verilmiş olması lazım.
Siz hala tanık isimlerini bildirmediniz mi?
Mahkeme kalemine gidip dosyanızı baştan aşağı bir okuyun.
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Karşı tarafın tanıkları dinlenmeye başladığına göre birinci celsenin sonunda taraflara tanık isimleri ve adreslerini bildirmek ve davetiye için harç yatırmak için (kesin) süre verilmiş olması lazım.
Siz hala tanık isimlerini bildirmediniz mi?
Mahkeme kalemine gidip dosyanızı baştan aşağı bir okuyun.
bugündü duruşma, hemen bugünmü bildirmek gerekiyor, 10gün içinde diye belirtilmiş?
Alıntı:
zeus1907 rumuzlu üyeden alıntı
bugündü duruşma, hemen bugünmü bildirmek gerekiyor, 10gün içinde diye belirtilmiş?
"10 gün içinde" yazan kağıt bugünün tarihini taşıyorsa 10 gününüz var.
Bugün ikinci celseye karşı tarafın tanıklarını getirmiş olmasından yola çıkarak birinci celsenin sonunda tanık isimlerinin istendiğini düşünmüştüm.
Re: Evliliği değerlendirme raporu - psikolog desteği -
(bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim)
ilk duruşmada kendi tanıklarını sundu bu duruşmada tanıkları dinlendi, bu duruşmada benden delil yada tanığın varmı diye soruldu gerekirse gösteririm dedim 10gün kesin süre verdi.
tanık sayısı yada yakınlığı sınırı yok sanıırım?