Re: faturalı hattım çalındı
Avea konuşma tutarını sizden talep eder. Sizin hattınızdan 10 000 ytl konuşan birisinin gönül rızası ile bu parayı ödemesi hayatın olağan akışına uygun değildir.Cumhuriyet Savcılığı na suç duyurusunda bulunmanızı öneririm.
teşekkür ederim. birşey daha sormak istiyorum. bu parayı benim ödemem imkansız. avea icra takibi yaparsa ve birşey alamazsa hapis cezası alırmıyım. çünkü geçtiğimiz ay arabamı ve şirketimi kaybettim hiçbirşeyim kalmadı:(
Alıntı:
iceblue84 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba ,
Geçtiğimiz ay faturalı hattımın çalındığını bu ayın başında fark ettim. yaklaşık 10 bin ytl lik görüşme var. hattı kullanan adamı buldum. ödiyceğini söylüyor ama bana hiç öyle gelmiyor. bu durumda savcılığa suç duyurusunda bulunsan ve mahkeme adamı suclu bulsa avea konusma tutarını benden talep edermi? (ayrıca hat kurumsal hat)
Burada ben şunu merak ediyorum : sim kartınızın pin kodu yokmuydu ? vardıysa pin kodunu çözdü demeyin sakın- Sizi tanıyan birisiyse pin kodunuzu belki bilebilir.. Hattı kullanan kişi yi nasıl buldunuz? Tanıdıgınız birisimi?
...........!!!
Re: Faturalı hattım çalındı
ofisimden calınmıs. personel ıcın aldıgım hatlardan bırı. zarfında ve bu hatlar pın kodu ıstemıyor ılk alındıgında kaldıkı ıstese bıle zarfın ıcınde pın ve puk bılgılerının yazılı oldugu kart ta mevcut. bu adam benım tanıdıgım bırı deıl. gorusmeler zaten %90 ı muhabbet hatları. adamı nasıl bulduguma gelınce rapor merkezinde gorusme ayrıntılar mevcut. aradıgı numaralardan kımlıgını tespıt ettım. ve hat ben sehır dısındayken calınmıs.
Re: Faturalı hattım çalındı
Alıntı:
iceblue84 rumuzlu üyeden alıntı
ofisimden calınmıs. personel ıcın aldıgım hatlardan bırı. zarfında ve bu hatlar pın kodu ıstemıyor ılk alındıgında kaldıkı ıstese bıle zarfın ıcınde pın ve puk bılgılerının yazılı oldugu kart ta mevcut. bu adam benım tanıdıgım bırı deıl. gorusmeler zaten %90 ı muhabbet hatları. adamı nasıl bulduguma gelınce rapor merkezinde gorusme ayrıntılar mevcut. aradıgı numaralardan kımlıgını tespıt ettım. ve hat ben sehır dısındayken calınmıs.
Geçmiş olsun kardeş. Benzer bir durum benimde başıma geldi 4300 tl lik fatura geldi bu hatta kurumsal hat. Benimki vodafone hattı ve vodafone hiç mi hiç ilgilenmedi bugün tam 1 ay oldu ödemedim faturayıda, her seferinde geri döneceklerini arayacaklarını söylediler ama arayan soran yok. Senin şansın adamı bulmuşsun bizim arabistanda annem babam hac görevini yaparken çalınarak kullanıldı. Bir arkadaş pin kodu yokmuydu diyor da pin kodu olsa da her türlü kırıyorlar pin kodunu güvenlik kodunu. Bu işin ticareti mevcut ve rahat yapılıyor. Tek tutunacak dal kurumsal hatlarda bir üst limit var biliyorum ki olmasıda lazım. Ama bu konuda net bi cevap alamadık hala. Her ihtimale karşı adamı savcılığa şikayet etmelisin bence.