Kızımı çok özledim ve onunla beraber olmak istiyor
Merhaba, 1989 yılında tanışıp 1999 yılında evlendiğim eşimden 15.02.2001 yılında bir kız çocuk sahibi oldum daha sonraki yıllarda benden boşanmak istediğini söyleyip 2004 yılında dava açtı mart 17 2005 tarihinde boşandı.Ben sadece ilk davaya çıktım benden boşanmak için agresif sürekli çalışmıyor gibi unsurlar belirtmişti ben çogunlukla sigortasız işlerde çalıştım zaman zaman da çalışmadığım oldu Mahkemeyi takip edemedim çünkü hem avukat tutacak param hemde zamanım yoktu.Son davadan önce ise bir yurt dışı işinde çalışıyordum ve hala eeski eşimi seviyordum çocuğumun onda kalmasında bir sakınca görmüyordum.Dava sonucu kızımın velayeti anneye 100ytl nafakaya ve ara kararda her hafta iken son kararda ayda 1 gün 4 saat görmeme karar verilmiş ancak hiç bir şekilde görmem mümkün değil gömstermiyorlar son birkaç hafta önce kapı aralığından gösterip seni istemiyor dedi.Bugün tarihi ile öğrendim ki beni 2003 yılından beri aldatıyormuş 2003yılı sonu iş değiştirmişti meğer ilişkisi çalıştığı yerdeymiş o yüzden ikiside çıkarılmış.İş yeri patronu şu an şahitlik yaparım diyor.Artı 10marta kadar cep arkadaş kullanıyorlarmış ve 2 telefonda eşimin üzerineymiş.Ben bunu tesbit edince boşanmadan önce kapatmışlar kızımı almak için ne yapmam lazım alma şansım nedir aşığı halen evli ve 2 çocuk sahibi ve 43 yaşında eski eşim ise 29 yaşında ve aşığı beni telefonu gizli numaraya alıp tehdit ediyor en son 08.04.2005 akşamı saat 23:10 sıraları ölümle tehdit etti.Telefon kayıtları var mıdır eski işyeri patronunun şahitliği ne derece etkili olur ayrıca patronu ailesinden babası ile bu konuyu oturup konuşmuş eski eşimle ve aşığı ilede konuşmuş eşim benden boşanacağını aşığıda eşinden boşanacağını söylemiş.Şu an 11mart tarihi ile yeni bir işe başlıyorum ve kızıma bakabilirim bana yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim.Lütfen benimle bağlantıya geçin işi hukuk boyutunda çözüp kızımın velayetini almak istiyorum.