Turhan Çömez Türkiye ye dönmeli mi dönmemeli mi?
Printable View
Turhan Çömez Türkiye ye dönmeli mi dönmemeli mi?
Mehmet Bey Turhan Çömez konusunda bir şey söyleyemeyeceğim fakat açtığınız konu başlığını gördüm ,ciddiyetiniz için gerçekten teşekkürederim.
İletişim sorunumuz olduğu için burayı kullanıyorum :)
Dön artık Çömez! Beni hayal kırıklığına uğratma. Madem kırağıdan korkuyordun niye patlıcan oldun.
Çok yakında döner...
Bu samimi ifadelerinizden dolayı teşekkür ederim.
Bu arada 2 gündür Cem Yaren'le başlayan yolculuğum ulusalcı sitelerinde devam ediyor. Oralarda bile yer almayan bir komplo teorisi geldi aklıma:
Ergenekon'da Turhan Çömez, 9 martta Mahir Kaynak'ın üstlendiği rolü üstlenmiş olmasın?
Sdt 23 boşverin Çömez i içerdeki işkenceciler konusuna balıklama dalmadınız.
Açmadı galiba sizi? Son yanıtlardan sonra kayboldunuz birden. Fatih Ürek beni çok şaşırttı mesela. Kadir İnanır a bir ölçüde yakışır belki ama Fatih Ürek pek şık olmamış. Yeni imajından sonra ortaya atılmasıda ilginç geldi.
Siz olsanız Çömez in yerinde dönermiydiniz. Fırtına durulsun sonra demiştir bence. İçerde beklemektense dışarda olmak iyi değil mi? AK parti bile yargı bağımsız değil bu nedenle güvenmiyoruz. Bu nedenle dokunulmazlıkların bu aşamada kalkması doğru değildir buyurmadı mı? Çömez nasıl güvensin ki? Ak parti iktidar partisi o güvenmiyorsa biz ne edelim ?
Sanırım unutuldu Turan Çömez AKP milletvekiliydi. İşin ilginci RTE nin sır küpüydü. Bu kişi dört ay içinde ergenekoncu olmadıysa ( Her ne demekse bu ) AKP nin buna uyanmaması hele hele RTE nin bilmemesi mümkün mü?
Yoksa aslında ergenekon denen aslında uyduruk bir çapulcu topluluğuda birileri tarafından korku ve sindirme amacıyla mı böyle abartıldı ? Gayya kuyusuna döndü .
Bumerang nedir bilir misiniz? Bilmeyenlerde öğrensin sözlüklere bakıp sanki bu iş bumeranga dönecek gibi..