Yenı TCK ındırımı ve zaman asımı
503.ve 504. maddeden,2003 yılı suc tarıhı,2004 yılında 2 yıl 9 ay 10 gun ceza alındı,106 mılyar para cezası,Hapis cezası yatıldı,yeni tck ya gore para cezasında veya hapis cezasında bır ındırım soz konusumu,ayrıca 2004 yılında yargıtayda onandı geldı,zaman asımı ne kadardır,(ceza ust sınırı 5 yıldı)ne zaman bıter...lutfen yardımcı olurmusunuz.
Re: Yenı TCK ındırımı ve zaman asımı
Merhaba,
aynı maddeden ben de ceza aldım, hapis cezamı infaz ettim.Şimdi para cezamla ilgili ödeme konusu var.Benim de para cezam 83 bin ytl.hapse çevriliyor, eski infaz kanunundan infazı hesaplanıyor.Pek çıkarı yok gibi bu işin arkadaşım.Buradaki avukat arkadaşlarda maalesef hiç bir konuda yardımcı olmuyorlar ya da bilmiyorlar diye düşünüyorum artık!!!!!! zaman aşımı da yargıtaydan kesinleştiği tarihten itibaren işliyor diye biliyorum.Eski-yeni tck ile ilgili karşılaştırmayı bilmiyorum.Bence iyi bir avukat bul ve mahkemenle halletmeye çalış bu işi, eğer taksitlendirme veya erteleme gibi bir netice çıkarsa lütfen beni de bilgilendir ben de aynı yolu izleyeyim.Buradan bir şey bekleme, cevap vermiyorlar.Kendimiz çözeceğiz kendi işimizi.
iyi günler dilerim.