Re: Maximum Kart İle İlgili
Alıntı:
fu2kan rumuzlu üyeden alıntı
Ben öğrenciydim ve geçtiğimiz ay sonu mezun oldum burslarımın gecikmesinden, önem vermemekten ve maddi sıkıntılar yüzünden kredi kartımın ödemesini 3 aydır yapmamıştım. Bugün bir bankamatikten ödeme yapmak için kredi kartımı taktım ve para yatırma kısmına girince kartımı alıkoydu bankamatik. Daha sonra banka kartım ile 5 YTL yatırdım hesabıma eve gelince ödeme yapabiliyormuyum bakayım diye. Eve geldim internet bankacılığından bilgilerime erişemiyorum. Sadece ödeme yapabiliyorum. Maximum kart sahibiyim, daha doğrusu öyleydim kartım alıkonmadan önce. Bana bir tebligat gelmedi, 20 gün önce adres değiştirdim. Acaba hakkımda hukuki bir süreç başlamışmıdır. Avukat, icra vs. borcumu ödediğim zaman kartımı tekrardan kullanabilecekmiyim yada.
Teşekkürler..
sayın fu2kan,
acaba...? demek çözüm değildir.sonuçta karşınızdakiler de insan.
şöyle düşünmeye çalışın.zaman benim aleyhime işliyor.
öğrenebilmenin en güzel yolu şubenize uğramak yada telefonla ulaşmaktır.size biligi mutlaka verilir.
saygılar. :)
Bankaya gittim ve kartımın idari takip süresinde oldugunu söylediler. Borcumun tamamını değil bir kısmını yatırabileceğimi ki %60lık kısmını ödedim. Ödememi yaptığım günün ertesi günü bağlı olan hesabımdaki bakiyem -400.00 YTL ye düştü nedendir bu acaba ?
Hesap özetimde ;
Tutar için : +0.00 yazıyor
Açıklama olarak : KKR KT FIRMA KODU: 71728 400.00BLK KAYDI
gözüküyor.Bu eksi bakiye için..