Ben seneye oss ye gireceğim hukuk fakultesini açık öğretim sistemiyle alabiliyormuyuz birde normal öğretimle açık öğretim arasında avantaj ve dezavantajları varmıdır nelerdir acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim ...
Printable View
Ben seneye oss ye gireceğim hukuk fakultesini açık öğretim sistemiyle alabiliyormuyuz birde normal öğretimle açık öğretim arasında avantaj ve dezavantajları varmıdır nelerdir acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim ...
üzgünüm ülkemizde daha öyle bir uygulama başlamadı . umarım başlamazda. açıköğretimden hukuk derslerine yakın ders alan kamu yönetimini okuyabilirsiniz. açıköğretimin avantajı okula gitmenize gerek yok sadece sınavlara giriyorsunuz. bu olay aynı zamanda açıköğretimin dezavantajıdır.
RaistlinMjr bey peki benim açık öğretimdeyim şu an hukuk puanını tutturdum diyelim benim normal okuma şansım nedir eğer şansım yoksa kamu yonetimini bitirdikten sonra tekrar hukuk fakultesi alamazmıyım açık öğretim olarak ???
tam demek istediğinizi anlayamadım ama eğer hukuk fakültesine puanınız yetiyorsa açıköğretimde okumaya devam ederken hukuk fakültesine gidebiliyorsunuz diye biliyorum.tekrar ediyorum açıköğretimde hukuk bölümü kesinlikle bulunmaz.
teşekkür ederim benim öyle yada böyle bir şekilde bu işi becermem lazım sağolun cvplarınız için :)
önemli değil.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
selamlar.
açık öğretimde okurken örgün öğretimde
ya da
örgün öğretimde okurken açıköğretimde de okuyabilirsiniz.
yani her ikisini aynı anda okuyabilirsiniz.
ikisinin birbirine engel olacak bir durumu yoktur.
volkan_ bey cvbınız için teşekkürler ...
rica ederim.
bildiğimi söyledim.
Bende hem hukuk fakültesinde okuyorum, hemde a.ö de iktisat okuyorum. Bana kalırsa bu çok büyük bir şans.