Kooperatiften bir daire satın aldım ama
kooperatiften bir daire satın aldım 2 yıl önce. bedel olarak biçilen x ytl yi peşin vererek kooperatif kararı doğrultusunda satılma kararı alınan daireyi tamamlanmamış bir şekilde satın aldım.aldığım kişiler tanıdık olduğu için eksikliklerini 15 gün içinde tamamlar teslim ederiz dediler. kabul ettim.anlaştığımız parayı verdim. daha tapuları çıkmamış olduğu için noterden satışını aldım. fakat 2 yıl oldu hala daha evi bana teslim etmediler. ayrıca alırken sadece tapu ve ruhsat masrafları ile elektrik su gibi ev aboneliği masrafları dışında hiçbir masrafım olmayacağı söylendi bana.üzerine basa basa kooperatif üyesi olup olmayacağımı sordum yani diğer üyeler gibi bende aidat falan ödeyecekmiyim dedim..hayır dediler. kesinlikle ööle birşey olmayacak. bende inandım. tanıdık ya bide üstelik... fakat geçengün elime postayla bir toplantı tutanağı geçti.tutanakta her ay 400 ytl aidat ödeneği ödemem gerektiği tarafıma bildirildi. ama bana söylenen bu değildi...bu konuda bir sözleşme yapmak istemiştim ama sağolsun kendileri zaten tanıdık olduğumuzu ve böyle bir ek sözleşmeye gerek olmadığını söylemişlerdi. şimdi şok olmuş durumdayım, güvenmekle hata ettim galiba:(....beni kooperatif üyesi olarak göstermişler anlaşılan, sizce ne yapmalıyım ve haklarım nelerdir?
şimdiden teşekkür ederim