Ergenekon kapsamında biliyorsunuz ki göz altına almalar tutuklamalar sürüyor. Ancak bir takım taraflı basın bir numara yakalanamadı bir numara olmadan bu iş bitmez diye bağırıp duruyorlar. Sanırsınız ki hepsi kuyruğu koparılmış birer dana , böğürüp duruyorlar. Onların bu içler acısı durumuna daha fazla dayanamadım. Hepsinin verdiği tariften yola çıkarak bir numarayı buldum. Benden bu kadar gerisini kim halleder bilemem...
Boyu 1,74cm civarı. Kilosu 70kg civarında. Sigara yasağınada muhalif 40-50 arası içer yanındada 10-15 kahve. Sabahları kahvaltı asla etmez buda ayrı bir suç unsuru olabilir. Öğlenleri bir iki dilim ekmek limonata beyaz peynir ile geçiştirir. Akşam en sevdiği yemeği yer genelde kuru fasulye, pilavıda eksik etmez. Ayrıca omlet, etli bamya yer kavunu sever.
Uykusu hafiftir. Yaşamı boyu kimseyi pijama ile karşılamama gibi bir alışkanlığı vardır. Yüz,güneşten hafif yanmış,koyu pembe.Alın,dikkati çekecek kadar enli ve kırışık...Kaşlar,gür ve şahlanmış gibi alnına doğru kalkık..Elmacık kemikleri biraz çıkık...Burun kusursuz ,dolgun olduğundan büyük görünür...Dudaklar ince ve üst dudak altındakinden daha belirli...Çene azim ve kuvvet ifade eder yapıda.geniş...Göğüs kabarık....Pazılar dolgun, adeleli,Fakat ellerle parmaklar ince, uzun ve zarif ....Karınsız , bacaklar düzgün,Ayaklar da eller gibi ince...
Çalışkanlığı, zekası, kibarlığı, dürüstlüğü, hiç kimseden çekinmeden herşeyi herkesin yüzüne karşı söylemesi bilinen özellikleridir. Yalanı ve yalakalığı hiç sevmez. Yalakaları her zaman tersler ve kovar. Kendine asla koruma almaz verilmeye kalkarsada çok kızar.
Okumayı çok sever , başucu kitabı çalıkuşu olmasına rağmen kendi yazdığı kitaplarda vardır , dünya turuna çıkmak en büyük hayalidir. Gömleklerinin tümü beyaz olmasına karşın lajivert bir takım elbisesi hiç yoktur olmamıştır.
Çok ilginç bir özelliği de kan görmeye dayanamamasıdır. Düzene çok önem verir inanılmaz hoş görülüdür. Fransızca'yı çok iyi bilir. Yüzme en sevdiği spordur. Bilardo oynamaktan hoşlanır. Ata biner hemde çok iyi biner, bir kere attan düşmüştür oda at her nedense bir şeyden ürkmüştür ! Güvercinleride sever beslenmesine ön ayak olur. Ağaçlara kıyamaz tam tersine ağaçlandırmaya ön ayak olur.
İşte gazetelerin daha doğrusu dinci gazetelerin günlerdir aradığı bir numara nın fiziksel ve görsel özelliklerinden bir kısmı böyledir. Ben neredeyse bulmak üzereyim bulan olursa savcıya haber versin... Ben ismini ve iki önemli fiziksel özelliğini de öğrenir öğrenmez yazacağım iz üzeindeyim....