-
Esrar
Selam
Çarşamba akşamüstü arkadaşımın otomobiliyle seyir halindeyken Hasanpaşa Evlendirme Dairesi'ndeki polis çevirmesi sırasında çantamda yapılan aramada 0,5 gr esrar maddesi bulundu. Tutanak tutuldu. Bir gece nezarette kaldım. Perşembe sabahı Savcı Bey'in karşısına çıktım. Dava açılacağını söyledi.
Benim merak ettiğim bu noktadan sonra tebligatın ne zaman geleceğidir. Duruşma tahminen ne zaman gerçekleşir?
Bu sene universite son sınıfa geçtim acaba eğitim hayatımı ne yönde etkiler? Denetimli serbestlikteyken yurtdışına çıkış yapabiliyor muyum? Yurtdışında master planlarım vardı.
Forumda daha önce bu konuda yazılmış soruları ve cevapları okudum ama bu detaylar hakkında kesin bilgiler edinemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Re: esrar
cevap yazan yok mu arkadaslar? ayrı ayrı dosya acmıyalım. hemen hemen aynı seyleri soruyoruz.mayıs ayında evimde arama yapıldı,esrar kırıntıları(1 gramdan az) dısında ewden uyusturucu cıkmadı.ama bilgisayarımı inceledıler ve icerken cekilmiş fotograflqarımı buldular bir cok.evde, esrar ıcmek ıcın kullanılan carşaf ve benzeri bulundu.kanımı aldılar önceki hafta icmiştim cıkıcak yanı kanımda.
üniversite son sınıf ögrencisiyim.okuldan atılmamak icin ne yapmalıyım.başarılı bir ögrenciyim 1 sene yurt dışında dil egitimi gördüm.3 dil biliyorum ve mezun olmak istiyorum. mahkemem olucak şu an dosyam savcıda inceleme altında,dava acılmak üzere.
okuldan atılmamak icin ne yapabılırım? avukatım bunun icin birşeyler yapabılırmı? mahkemede böyle bir istek sunulabilinirmi??
lütfen yardımcı olun...