Re: Hakimin kararına uymamak
kardeşim aynı sıkntı bendede var iletilerim kontrol edilirse görülecektir. yazdığım sorularıma cevap verende yok çünkü ezilmiş hakkı yenmiş ortada kalmış bir kadın değilim aslına bakılacak olursa kanunları bu şekşlde çıkartanlarda suç birazda (buradan gerçekten mağdur olan kadınları tenzih ederim)
2 senedir şunu anladım adalet diye bir şey yok kadınsan eğer, ezilmişin yıpratılmışın erkek hatalı hemen cezalandırılmalı. kadın buluyor 2 tane yalancı şahit sen ne yaparsan kimi şahit dinletirsen dinlet boş. zaten duruşma salonuna gelindiğinde hani bir sıfır önde başlamak deyimi vardırya o yanlış burada 10 sıfır önde başlanıyo.
çocuk meselesine gelince yavrumu 2.5 yaşına geldi göremiyorum kadınlara sesleniyorum yapmayın cocuklarınızı koz olarak kullanmayın hata edersiniz yine olan yavrularınıza olur. param gidiyo gitsin. eziliyorum ezileyim, üzülüyorum üzüleyim peki o küçük yavrunu günahı ne?
tabii ezilmiş hakkı yenmiş annesi onun için doğruyu bilir. yasa adalet sadece onun için var bize yok ama bu süreç bana şunu öğretti inancım arttı.
elbet hesapgünü gelecek orada tartıda şaşma olmaz. son tavsiyem üzülme üzülürsen kendine edersin zaman azda olsa bazı şeylerin üzerini kapatabiliyor.