SSK lı bir çalışanın Erkek çocuğuna bakma yaşı?
Babam ssk lı olarak çalışmaktadır ben 18 yaşımı doldurdum lise bu yıl bitti şu an öğrenci değilim en son edindiğim bilgiye göre (sağlıklı olmamak kaydıyla) 25 yaşına kadar bakabileceği bilgisi ni edindim ancak 506 sayılı kanunu okuduğumda böyle bir maddeye rastlamadım bu konuda beni teferruatlı bir şekilde kanun maddesini belirterek aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Re: SSK lı bir çalışanın Erkek çocuğuna bakma yaşı?
Kanunda denilen gibidir. 25 yaş eğitime devam halinde söz konusudur.
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Kanunda denilen gibidir. 25 yaş eğitime devam halinde söz konusudur.
ama 657 ye tabi memurlarda eğitim olmasada 25 yaşa kadar mış farklı olurmu bu işçiyle memurda..
Alıntı:
#BIGBOSS# rumuzlu üyeden alıntı
ama 657 ye tabi memurlarda eğitim olmasada 25 yaşa kadar mış farklı olurmu bu işçiyle memurda..
-mış ... Kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin. Emekli sandığı ve SSK mevzuatı arasında eskiden fark vardı. Ama bu konuda yok. Okulu bittiyse 18, ortaöğrenimi devam ediyorsa 20, yüksek öğrenime devam ediyorsa 25 yaşına kadar faydalanır.
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
-mış ... Kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin. Emekli sandığı ve SSK mevzuatı arasında eskiden fark vardı. Ama bu konuda yok. Okulu bittiyse 18, ortaöğrenimi devam ediyorsa 20, yüksek öğrenime devam ediyorsa 25 yaşına kadar faydalanır.
tamam teşekkürler...