28 yil önce alınmayan emekli ikramiyesi
Öncelikle bu yararlı siteden emeği olana herkezi tebrik ediyorum. Birçok istafedemiz olmuştur...
Komik olsada ilginç bir durum var başlıktan anlaşıldığı gibi. Babam 28 sene önce 1980 yılı itibariyle ordudan emekli oldu. Ordu yardımlaşmadan biriken parasını almış ama emekli ikramiyesini alamadığını söylüyor. Babam 68 yaşındadır herhangibir hafiza sorunu kesinlikle yoktur sağlığıda gayet yerindedir. Bu durum içersinde izmemiz gereken yok nedir.
Kendisine sordum nası olurda almassın diye ama emekli olma esnasıda çok yıpratan bi sorunla uğraştınğını biliyoruz bu etken oldu sanırım bi araştırma içinde fark ettik durumu oda inanamıyor...
Her insan derki almıştır unutmuştur. Bu ihtimali göz ardı ederek kesinlike emekli ikramiyesini alamadığını düşünerek cevap verirseniz çok sevinirim.
Re: 28 yil önce alınmayan emekli ikramiyesi
Konuyu Emekli Sicil Numarasını vererek Emekli Sandığından öğrenebilirsiniz.Bildiğiniz gibi emekli ikramiyesini E.S verir ve kişinin kurumundan alır.
Bana imkânsız gibi geliyor,ikramiyenin gönderilmemiş olması...
İyi günler...
Re: 28 yil önce alınmayan emekli ikramiyesi
Önce Emekli Sandığına bir dilekçe ile başvurun... Gelecek cevaba göre yönlendirelim...