-
Dolandırıcılık
merhabalar
ben yaklaşık 2,5 yıl once araç satışı sırasında dolandırırldım. dolandırıcılar ceza mahkemesinden 10 ay hapis ve 5000 ytl para cezası aldıalar hukuk mahkemeside aracın satışını iptal etti. ama ben aracımı alamıyorum ne hukuk ne ceza mahkemesi bana aracı vermedi mahkemeleri kazandım amam arabamı alamıyorum şimdi söyleyim bana ben aracımı nasıl alacagım kazandığım davamda arabama sahip olamıyorum ve aracım 2 yıldır jandarmadanın deposunda yatuıyor böyle adalet nasıl oluyor anlamadım lütfen bana yardım edin ne yapmam gerekiyor artık hem hukuktan kazandım hemde ceza mahkemesinden ceza aldılar bundan sonra ne yapmam gerekiyor lütfen söyleyim araç trafikte ise hala benim üzerimde gözüküyor ama mahkeme kararlarıyla bana vermiyorlar nasıl bir karar almam gerekiyor lütfen bildirin yoksa ben kafayı yiyecegim artık birde bana davayı kazandığım halde karşı tarafın avukatlık üçretini yüklediler bu nasıl birşey anlamadım kazanan da mı veriyor bunu sonra ben neden onların avukat parasını verecegim hem davayı kazanayım hemde avukatlık parası vereyim böyle şey mi olur
-
Re: Dolandırıcılık
Davayı vekiliniz vasıtasıyla mı yürüttünüz? Yani, avukatınız var mı?
-
Re: Dolandırıcılık
evet avukatım var o yürüttü ama o da şaşırmış durumda