Re: cinayete tesebbus çok acil???????????
Alıntı:
ardam88 rumuzlu üyeden alıntı
gecen hafta bir bıcakla saldırıya ugradım ilk önce kalçama daha sonra 155i aradıgımı gorunce sanık gogsumun arkasına bıcakla saldırırdı.3 gun yogun bakımda kaldım ve dalagım alındı amelıyat sonucunda. merak ettıgım dava acılırken tazmınat mı yoksa cinayete tessebbus olarakmı acılacak?bırde saldırı anında maruz kaldıgım hakaret ve tehdıtler var.savcı bunlarıda goz onune alırmı dava acarken?boyle durumlarda benı bıcaklayan kısının babası ve dedesı de cınayetten sabıkalı ıken ve kendısınınde suca meyıllı olduguna hakım karar verırımı?lutfen herkesın yorumlarını beklıyorum cınayete tesebbusun cezası ne kadardır?
Hocam hukuki bilgim yok bu konuda ama öncelikle geçmiş olsun diyorum.
Geçen yıl bende kavga esnasında tek başıma 4 kişinin arasında kalıp kalçama 5 tane bıçak yemiştim..
Elhamdülillah yaralarım geçti ama bizim olay yargıya intikal etmedi şahsi fikrimi sorarsan dava açarken savcı belirttiğin unsurları göz önünde bulundurur sanıyorum.
Cinayete tesebbus ve tazminat?
gecen hafta carsamba gunu basıma bır yaralanma olayı geldı.3gun yogun bakımda kaldım.bunyem saglam oldugundan 4.gun cıkabıldım.saldıran sahıs ilk önce kalçama daha sonra ise sırtımın göğüs hizasındakı bölgeye bıcakla saldırdı.olay gunu saldırganın yanındakı cocuk belıme sarıldıgı için karsı koyamadım.saldırgan da öldürme amacıyla bıcakladı.18 iyeni bitirdi.benim magduryetım cok buyuk.ameliyetta dalagım alınmıs ve gerı kalan hayatımı dalagım olmadan ve bazı seylerden mahrumyasayacagım.şimdi bu çocuk cinayete tesebbustenmı yargılanacak.henuz savcıya ıfade vermedım.ayrıca tazmınat davası da acmak ıstıyorum dalagımdan dolayı.ne yapmam lazım?tazmınat davasını savcı mı acacak bu davayla bırlıkte yoksa ben mı?lütfen anlayan herkesın yorumlarını beklıyorum.çok acilll
Re: cinayete tesebbus ve tazminat?çok acil lütfen
Alıntı:
ardam88 rumuzlu üyeden alıntı
gecen hafta carsamba gunu basıma bır yaralanma olayı geldı.3gun yogun bakımda kaldım.bunyem saglam oldugundan 4.gun cıkabıldım.saldıran sahıs ilk önce kalçama daha sonra ise sırtımın göğüs hizasındakı bölgeye bıcakla saldırdı.olay gunu saldırganın yanındakı cocuk belıme sarıldıgı için karsı koyamadım.saldırgan da öldürme amacıyla bıcakladı.18 iyeni bitirdi.benim magduryetım cok buyuk.ameliyetta dalagım alınmıs ve gerı kalan hayatımı dalagım olmadan ve bazı seylerden mahrumyasayacagım.şimdi bu çocuk cinayete tesebbustenmı yargılanacak.henuz savcıya ıfade vermedım.ayrıca tazmınat davası da acmak ıstıyorum dalagımdan dolayı.ne yapmam lazım?tazmınat davasını savcı mı acacak bu davayla bırlıkte yoksa ben mı?lütfen anlayan herkesın yorumlarını beklıyorum.çok acilll
Anlatmış olduğunuz olay 3-5 ayda çözüme kavuşacak kadar basit bir suç değil. Uzun bir yargılama süreci sizi bekliyor. Tazminat isteyebilirsinz. Ve bunu siz talep edeceksiniz. Tüm bu sebeplerle size acil olarak bir avukata başvurmanızı tavsiye ediyorum..