-
Süre Ne Kadardır
merhaba ..soruma yanit aldim yalniz bir konuda daha aydinlanmak isiyorum,,nispeten daha kisa surede dava sonuclanir yurt disindda yasamasindan dolayi demissiniz,,bu sure ne kadardir,,en fazla ne kadar surer..tesekkurler
Not:
Bir önceki ileti ve cevabı buradadır.
https://www.hukuki.net/topic.asp?topic_ID=5367
Bundan sonra yazacagınız iletilerde konu bütünlüğünü bozmamaya özen gösteriniz.Aksi halde iletileriniz silinecektir.
-
Siz yanıtı yanlış anlamışşınız yurt dışında yaşaması 3 yıllık ayrılığın isbatını kolaylaştıracağını ve bu nedenle de karşı tarafın bu 3 yılın kesintisiz olmadığı yolundaki iddialarını boşa çıkaracak ve dava daha kısa sürede sonuçlanacaktır. Bu sürenin ne olacağı hakkında birşey söylemek mümkün değildir.
-
Yargilama Mahkemenin Iş Yoğunluğu, Istenen Belgelerin Zamaninda Gelmemesi,adli Tatilin Araya Girmesi, Karşi Tarafa Yapilan Tebligatlarin Gecikmesi, Hakimin Raporlu Olmasi Gibi Sebeplerle Uzayabilmektedir.
-
Sayın Zekayi Bey'in söylediği gibi; ben ispat kolaylığı nedeniyle karşı tarafın davayı uzatma çabalarının sonuçsuz kalacağına vurgu yapmak istedim. Süre söylemek zor ama 6 aydan fazlasını göze almalısınız