Bu şartla tazminat ödenir mi?
iddaların hepsi iftiraya dayalı ve kötü niyetli olarak suçlamalarda bulunmuş yinede, karşı taraf çalışmadığından dolayı (güya evlendiğinde işini bırakmasını istemişim oda bırakmış ve maddi zarar görmüş) vede sürekli baskı ve eziyet görüp (herhangi bir şiddetten dolayı rapor yok sadece oniki parmak iltihabı ve kanamadan dolayı düşük olmuştu) bunları ise stresli hayat sürmüş ona bağlayarak ayrıca benim evimin ihtiyaçlarını karşılamadığım yönünden suçlamalar,buna karşılık 40.000 ytl tazminat istiyor .
4 yıl süren evlilik süresince doğumdan sonra yaklaşık 1 yıl çalışmadı çünkü doğum iznine çıkınca yerine eleman almışlar bunun üzerine geri çağrılmadı . (bunun haricinde çalıştığına dair delil ve şahitler var.)
evimin ihtiyaçlarının karşıladığıma dair (hatta kendisi çalıştığı halde cep . tlf faturalarını bile ben öderdim) kredi kartı ekstreler var ve şahitlerde var (evimin ihtiyaçlarının her zaman aldığıma dair)
böyle hastalığının olduğuna dair raporlar var ama bunu ise kötü niyetli olarak stresten yaşadım der. geneldede kadın-erkek mevzuların hakimler mağdur durumda kadınlardır düşünüp beni suçlu bulması mümkünmü acaba
yani bu tazminat ödemem mi gerekir ?
lütfen yardımcı olun.
Re: bu şartta tazminat ödenirmi?
Tazminat konusu tamamen hakimin takdirine bağlıdır.
İddialarını ispatlayamamış ve siz aksini ispatlamışsanız talep edilen tazminatı hak etmez.
Hak ettiği durumda bile (maddi tazminat mı manevi tazminat mı belirtmemişsiniz.) rakam abartılı.
Re: bu şartta tazminat ödenirmi?
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Tazminat konusu tamamen hakimin takdirine bağlıdır.
İddialarını ispatlayamamış ve siz aksini ispatlamışsanız talep edilen tazminatı hak etmez.
Hak ettiği durumda bile (maddi tazminat mı manevi tazminat mı belirtmemişsiniz.) rakam abartılı.
toplam maddi ve manevi toplam rakam ayrı ayrı belirtilmemiş
üstelik bazı ziynet eşyaları alıp götürdüğümü ve bazı eşylarının bende olduğunu iddaa ediyor eşyalar konusunda ise babasının kızıma ait eşyaları teslim aldım diyede yazılı teslim kağıdı aldım. (çünkü tahmin etmiştim ilerde böyle bir iftirada bulunacağına dair galiba bunu unuttular.)