Nafaka ve görüş günleri hakkında (artırılıp-azaltılması) ?
geçenlerde ilk duruşma gerçeklekti ve hakim bir gün 5 saat görüşme vermiş ve aylık 70 ytl tedbir nafakası belirtmiş. dava 4 ay sonraya ertelendi.
şimdi gerek nafaka ve görüş şartları neye göre artırılıp -azaltılıyor ?
Nafakada karşı taraf benden daha iyi ücret alıyor.
Görüş ise daha iyi olması için ne yapmam lazım
Zaten bilerek 5-6 aydır ne oğlumu gösteriyor nede telefona veriyor mahkeme kararında sonra telefon ile oğlumu görmek istedim bana hem nafakayı öde hem icra ile gel yoksa sana çocuğunu göstermem diyor . Şimdi birikmiş 4 aylık nafaka ücreti ayarlıyorum .
bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ?
Re: nafaka ve görüş günleri hakkında (artırılıp-azaltılması) ?
Oğlunuzun muhtemelen yaşı küçük olduğu için görüşme süresi saatler mertebesinde olmuş. Dava karara bağlandığında daha uzun süreye çıkabilir.
Yaşı ilerledikçe daha uzun görüşme saatleri ve günleri için dava açabilirsiniz.
Aylık 70 YTL tedbir nafakası da az sayılır. Dava sonuçlandığında velayet annede kalırsa bir miktar artabilir.
Re: nafaka ve görüş günleri hakkında (artırılıp-azaltılması) ?
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Oğlunuzun muhtemelen yaşı küçük olduğu için görüşme süresi saatler mertebesinde olmuş. Dava karara bağlandığında daha uzun süreye çıkabilir.
Yaşı ilerledikçe daha uzun görüşme saatleri ve günleri için dava açabilirsiniz.
Aylık 70 YTL tedbir nafakası da az sayılır. Dava sonuçlandığında velayet annede kalırsa bir miktar artabilir.
yalnız anne benden daha iyi maaş alıyor . herhangi fark edermi? üstelik maddi ve manevi zararda gören benim.