Mahkeme kanıtlarında ses kayıtlı CD bulunulması
lütfen bu konu hakkında bana da yardımcı olunuz.eşimle mahkemem vardı ve eşim cd getirdi hakime verdi.benimle ilgili konuşmalar varmış.cd de eve gelmiyeceğimi karşılığında bana garanti yapmasını istemiştim.çünkü eşim devamlı beni evden kovuyordu.ya evindeyken tartışmamızda yada ayrıyken msnde konuşmalarımızı yada telefon konuşmalarımı kaydetmiştir.eşimin verdiği cd yi hakim dinlermi kanıt olarak yoksa ses kaydı yapdığı için ceza açmam gerekirmi hakime dilekçe verip.çünkü eşimin böyle huyları vardı ve ispat edemiyordum.mahrem konuşmaları bile kaydediyordu bunları ispat edemediğim için hakime şikayette bulunamamıştım.evi terkettiğimde dönme karşılığı garantili ev yada para talep etmem benim için kötü kanıt olurmu ses kaydına bakarak hakimin kararı ne olur.vede nereye şikayette bulunayım bu cd ler için benim haberim olmadan hertürlü konuşmamı çekiyor
Re: Mahkeme kanıtlarında ses kayıtlı CD bulunulması
benim de yaptığım şey aynı oldu ama avukatım cd leri mahkemeye sunmadı bendede eşimim videoları ve ses kaydı vardı başka erkeklerle ve şantaj yapıyor diyerek şikayet etmiş ben bilmiyordum gizli çekimin yasak olduğunu telefonu felan savcılık aldı halen devam ediyor ben ise ifademde boşanma davasında delil olsun maksatlı çektiğimi söyledim ama gizli çekim suç muş bundan emin ol özel hayata giriyormuş
çektiğim şeylerden haberdar olması gerekiyormuş tabiki kimse kameraya poz vererek kocasını aldadmaz sanırım neden se suç işte
Re: Mahkeme kanıtlarında ses kayıtlı CD bulunulması
Alıntı:
ibrahim_cengiz_1982 rumuzlu üyeden alıntı
benim de yaptığım şey aynı oldu ama avukatım cd leri mahkemeye sunmadı bendede eşimim videoları ve ses kaydı vardı başka erkeklerle ve şantaj yapıyor diyerek şikayet etmiş ben bilmiyordum gizli çekimin yasak olduğunu telefonu felan savcılık aldı halen devam ediyor ben ise ifademde boşanma davasında delil olsun maksatlı çektiğimi söyledim ama gizli çekim suç muş bundan emin ol özel hayata giriyormuş
çektiğim şeylerden haberdar olması gerekiyormuş tabiki kimse kameraya poz vererek kocasını aldadmaz sanırım neden se suç işte
bu konuyu açarsanız daha iyi sevinirim.benim cd kayıtlarım benimle yüzyüze yaptığı ya konuşmaları çekmiş yada telefonla konuşurken kendisi ile onları çekmiş.mahkeme devam ederken ben nasıl suç duyurusunda bulunacağım nasıl olacak.bunun için yeniden dava mı açmam gerek.hakimin elinde cdlerim.hakim bunun suç olduğunu bilmiyormu.benim davam boşanma davası.eşim benim menfaat için evi terkettim diye şahitlik yapıyor.kendisi kovmamış ben paracı olduğumdan isteklerim yüzünden gitmişim eşimi terketmişim suçlaması var.şahitlerde aynı şeyi tekrarlıyorlar.hakim cd çekmek suç ise neden suç duyurusunda bulunmuyor.ve gerçekten dinlermi.