-
Noterden vekaletname
Sayın Hukukinet yöneticileri,
teyzem yıllardır alzeihmer hastası,eşi ve çocuğu yok,annemle yani kız kardeşi ile birlikte yaşıyor.Geçenlerde teyzesinin kızı eve noter getirerek aylığını,annemin(yani kızkardeşinin) alması için vekalet düzenlemişler.Ben anneme bunu nasıl yaptıklarını sorduğumda bana(sadece aylık için,satış falan değil) diyerek geçiştirdi.Ben bunun altında daha başka şeyler olduğunu düşünüyorum:Hatta annemin dahi haberi olmadan,anneme de,sonradan doldurulmak üzere boş bir kağıt imzalatarak birşeyler yapmış olabilirler diye düşünüyorum.Çünkü kendisinin 5 dairesi var.Olayları annemle konuşmadan nasıl açığa çıkartabilirim?Kendisi konuşmaktan kaçındı, ayrıca bu konularda konuşmaz zaten.Bir yol gösterirseniz sevinirim.
-
Re: Noterden vekaletname
Ayrıca şunu da soruma ilave etmek istiyorum:Bu rahatsızlıktan muzdarip olan bir kişi sadece aylığı için noterden vekaletname verebilirmi yoksa hiçbir konuda vekalet veremezmi?Çünkü aile bireyleri "aylık için vekalet verebilirmiş ama satış için olsa alamazdık" diyorlar.Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.