İcradan Taşınmaz Alma İşlemleri
Merhabalar,
Bir konu hakkında yönlendirmenize ihtiyacım var. Açık arttırma yoluyla, Bakırköy icra dairesinde satılan bir taşınmazın satın alma işlemleri ne şekilde olmaktadır.
Taşınmaz ile ilgili dosyayı memur bana göstermekle yükümlümüdür. Bunun dışında edindiğim bilgi bilirkişinin koymuş olduğu bedelin %20 sini yanımda bulundurmam şeklinde, fakat bakırköy icra dairesinde herhangi bir vezne göremedim, parayı kime hangi koşullarda teslim edicem, yada %20'lik bedeli yanımda mı tutucam yada kime teslim edicem, güvenliğini sağlamak için kasa yada benzeri bir yerde mi tutulmakta, yada nakit paranın dışında farklı bir ödeme aracı kullanabilirmiyim, ihaleyi kazanırsam bana bir belge verilcek mi?, geri kalan bedeli nereye ne şekilde ne kadar sürede ödemem gerekiyor, kazanamazsam yatırdığım bedeli ne zaman ne şekilde alıcam, ihaleyi kazanırsam tapu ne şekilde adıma tescil olucak, ihale bedeli dışında ne tür masraflar vardır, bu konu hakkında bilgisi olan hukukçu arkadaşlarım beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.