Wolff parkinson white ve askerlik
Kalbimde wolff parkinson white sendromu var. Bu hastalık TSK sağlık yetenek yönetmeliğinde B sınıfında bulunuyor. (42. madde) . Hastalığımla ilgili devlet hastanesinden verilen raporlarım var.
Durum şu;
Ünv. mezunuyum ve 1 ay sonra (ağustos 2008 tarihinde) askere gidicem.
Askere gidince sağlık kontrolunde bu rahatsızlığımı söylediğimde ne olacak?
Çürük, terhis,hava değişimi, er olamaz ,spor yapamaz vs. durumlardan haberdarım. Merak ettiğim benim başıma bunlardan hangisi gelebilir veya bana bunlardan hangilerinin verilmemesi gerekiyor. En iyi ve en kötü ihtimali bilmemek beni biraz korkutuyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
Re: wolff parkinson white ve askerlik
B sınıfı çürük olduğundan sizin elverişli değildir raporunuz çıkacak büyük ihtimalle.
Re: Wolff parkinson white ve askerlik
sayın mali1979 bende aynı hastalık var durumunuz hakkında bilgi verirseniz memnun olurum...Ne oldu askere elverişli değildir raporu alabildinizmi?
Re: Wolff parkinson white ve askerlik
arkadaşlar merhaba 1,5 aylık bir uğraşta sonra wolff parkinson white hastalığı için gatadan bana askerliğe elverişli değildir raporu verdiler.B-42 f3
Cevap: Re: Wolff parkinson white ve askerlik
Merhaba, wolf parkinson white sendromu varken spor yapamaz komando olamaz raporu verildi ve şuan kısa dönem jandarma olarak 20 günlük asker ve yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle askeri hastaneye sevk edilicek,sonuç ne olabilir? çürük raporu mu verilir? yada ameliyat kararı çıkarsa ameliyat olmak zorunda olur mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.