Boşanmada mal hesapları...
Merhaba ben böyle bir site olduğunu daha yeni öğrendim. Ama şunu diyim ne kadar faydalı bir site olduğunu inanın size anlatamam tekrar tekrar teşşekkür ederim en başta. gelelim sorunuma ;
Nabamla annem boşanıyorlar davayı babam açtı ve neden olarak; çamaşırımı yıkamadı, yemek yapmadı ve anneme bakmadı gibi yalan sebeplerden dava açtı. Yaklaşık 30 yıllık bir evlilikleri var ve şuan babamın durumu çok ama çok iyi ve hepsine annemle evlendikten sonra sahip oldu yani 30 yıllık süre içinde oldu, ilk duruşmalar yapıldı şahitler dinlendi bizim 3 şahidimiz ve biz 3 kardeş annemizin de bu süreç içerisinde çalıştığı, babamızın annemizi devamlı aşağıladığını ve ben babamın kısa bir süre önce bana "2 sene öncesine kadar dostu olduğunu söylediğini" söyledim , 3 şahidimiz de babamın dostu olduğunu, yıllardan beri çalıştığını söylediler. Hatta babamın anneme bıraktığı "çamaşırlarımı yıkamayın" notunu delil olarak gösterdik hakim babama sordu "bu senin yazın mı?" diye babam da kabul etti.Onun 3 şahidi vardı 1 i amcam annem hakkında asılsız sözler kullanmış ki hakim kızmış, diğeri dükkanımız da çalışan bir eleman, bide bu amcamın oğlu yeni dinlencek. Babam mahkemeye vermeden yaklaşık 1 ay önce şahsi hesabındaki bütün paraları şirket hesabına geçmiştir, bunu bende söyledim hakime, bankadan da yazılar bekliyoruz zaten. Bütün malvarlığı babamın üzerine ve hepsine annemle evlendikten sonra sahip oldu, şu anda bile 10 seneden beri yaşadıkları evden çıkması için baskı yapıyor buna hakkı varmı? Bir de bu davadan gerek nafaka gerekse tazminat olarak ne alabiliriz ki babam hiçbir şey alamıcaklar gibi yorumlar yapıyormuş? Davayı dediğim gibi babam açtı, annemde karşı avukat tuttu "boşanmak istemiyorum" diye ama babam işin kurnazlığında mal vermemek için paraları ve evleri kaçırmak istiyor, o yüzden bizde " bizde boşanmak istiyoruz" diye dava acacagiz. Simdi sizden öğrenmek istediğim herkese bir şey alamayacaklar diye yorumlar yapıyormuş, biz gerek nafaka gerek tazminat olarak ne alabiliriz? Herkes bir yorum yapıyor yarı yarıya diyen var, 3 te 1 i diyen var, az bir şey alırsınız diyen var. Sizden istediğim ne alabiliriz? Teşekkürler böyle bir paylaşım sitesi açtığınız için.
Re: Boşanmada mal hesapları...
lütfen birisi cevap verebilirmi bi zahmet...