Cevap: Re: Gizli ayıplı mal
Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü Tüketici Servisine veya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketici ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğünde dava açmak ücretli mi yoksa ücretsiz mi?
Alıntı:
yusufd84 rumuzlu üyeden alıntı
Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü Tüketici Servisine veya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketici ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğünde dava açmak ücretli mi yoksa ücretsiz mi?
Değil.
Hatta internet üzerinden hemen şimdi açabilirsiniz.
çok teşekkür ederim. zaten az önce o siteyi inceliyordum...
Alıntı:
yusufd84 rumuzlu üyeden alıntı
çok teşekkür ederim. zaten az önce o siteyi inceliyordum...
Ancak bir konuda uyarmak isterim:
Bana Turkcell'den
"50 Hediye kontör kazanmak için 100 kontör yükleyin, *131*50# yi arayarak 50 hediye kontorünüzü KONBARAnızdan çekip hemen kullanın"
şeklinde gelen mesajdan sonra derhal 100 kontör yükledim ama KONBARA ma sadece 20 kontör yüklendi.
Bunun üzerinde buraya şikayette bulundum.
Şikayet sonuçlandı ve ben haksız bulundum:
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.'ne ait “50 hediye kontör kazanmak için 100 kontör yükleyin, *131*50'yi arayarak 50 hediye kontörünüzü KONBARAnızdan çekip hemen kullanın” içerikli “Konbara” kampanyasına ilişkin ilgide kayıtlı başvurunuz, Reklam Kurulu'nun xx.xx.xxxx tarih ve xxx sayılı toplantısında değerlendirilmesi sonucunda; ilgide kayıtlı başvurunuza konu reklamın, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 4822 sayılı Kanunla değişik 16 ncı maddesine aykırı olmadığı görüş ve kanaatine varılmıştır.
Zaten Turkcell de bana bu esnada 30 kontörümü verdiğinden diyecek lafım da kamadı ve takip etmeyi bıraktım.