Re: Boşanmak istemiyorum?
Alıntı:
ahirzaman rumuzlu üyeden alıntı
selamlar
ben 6 yıllık evliyim. severek evlendim ve evliliğim sürece eşimle hiç bir anlamda karı koca olamadık. doktorlara gittik ikimizdede hiç bir sorun yoktu sadece nedeni aramızda kocamın bana karşı ilk evlendiğimizden beri soğukluluğun olması. o kadar zaman geçmesine rağmen bir gün olur şu gün olur diye kendimizi beklettik. ama aile içinde hiç bile geçimsizlik ve huzursuzluk yoktu. ben şu an ailemin yanından nasıl gelin olarak gittiysem öle geldim. bu güne kadar hiç bişe olmamasına rağmen sorunumuz patlak verdi ve eşim boşanacağını söledi. o ne kadar boşanmak istesede ben boşanmak istemiyorum. şu anda dava hakkında kesin bişey açılmadı ama dava açsada ben bu durumumla 6 yılın hakkını nasıl arayabilirim.
teşekkürler...
ne kadar açıklı bir durum şu duruma bakın arkadaşlar kadın nafaka ve tazminat almak istiyo bi çaresini bulup şu kadına yattığı yerde erkeğin sırtından geçinme hakkı versekte erkekte kurtulsa
e beeaaa arkadaşım sen evlenmeden önce nasıl geçiniyodun öyle geçin nafakaya neden ihtiyacın olduki
Alıntı:
ahirzaman rumuzlu üyeden alıntı
selamlar
ben 6 yıllık evliyim. severek evlendim ve evliliğim sürece eşimle hiç bir anlamda karı koca olamadık. doktorlara gittik ikimizdede hiç bir sorun yoktu sadece nedeni aramızda kocamın bana karşı ilk evlendiğimizden beri soğukluluğun olması. o kadar zaman geçmesine rağmen bir gün olur şu gün olur diye kendimizi beklettik. ama aile içinde hiç bile geçimsizlik ve huzursuzluk yoktu. ben şu an ailemin yanından nasıl gelin olarak gittiysem öle geldim. bu güne kadar hiç bişe olmamasına rağmen sorunumuz patlak verdi ve eşim boşanacağını söledi. o ne kadar boşanmak istesede ben boşanmak istemiyorum. şu anda dava hakkında kesin bişey açılmadı ama dava açsada ben bu durumumla 6 yılın hakkını nasıl arayabilirim.
teşekkürler...
Bir erkek 6 senedir aynı yatağı paylaştığı kadına hiç dokunmuyorsa iki ihtimal akla gelir. Ya erkek için a kişisi b kişisi önemli değildir, zaten ciddi bir problem vardır.
Ya da kadın aşırı derecede çirkindir ve kadınlık görevlerini yapmakten imtina etmektedir. İfade belki doğru olmadı ama şöyle düzelteyim. En azından bir cinsel birliktelikte kendi üzerine düşeni yapmaktan çekinmektedir. Kısacası kusur ya erkektedir, ya da kadındadır. Kusur erkekteyse bişeylere hak kazanabilirsiniz. Ama kusur sizdeyse bişey alamazsınız. Lakin şu var benim kafama takılan. 6 yılın haklarından bahsetmişsiniz. Evliliğiniz bitmek üzereyken bunları düşünmeniz utanç verici. Adamın neden sizle beraber olmadığı hatta neden soğuduğu anlaşılıyor. Neyse önce kusur kime onu bi öğrenmek lazım.
Hak aramanıza gerek yok o sizi zaten bulur. Siz kadınsınız ve boşanan kadının hak araması diye bir kavram çok manasız. O elinizin altında, hazır.
Hakim amca'nız veya hakime teyze'niz zevk'i garanti edemezler ancak parayı garanti ederler, hiç merak etmeyin.
TC Medeni Kanunu, itilmiş, kakılmış, zavallı, ezik, cahil, eğitimsiz kadınlar için yazılmıştır.
Ülkemizdeki bütün kadınlar ister istemez yukarıdaki niterlikleri taşıdıkları varsayımıyla değerlendirilirler.
Alıntı:
mrtecetin rumuzlu üyeden alıntı
Hak aramanıza gerek yok o sizi zaten bulur. Siz kadınsınız ve boşanan kadının hak araması diye bir kavram çok manasız. O elinizin altında, hazır.
Hakim amca'nız veya hakime teyze'niz zevk'i garanti edemezler ancak parayı garanti ederler, hiç merak etmeyin.
TC Medeni Kanunu, itilmiş, kakılmış, zavallı, ezik, cahil, eğitimsiz kadınlar için yazılmıştır.
Ülkemizdeki bütün kadınlar ister istemez yukarıdaki niterlikleri taşıdıkları varsayımıyla değerlendirilirler.
Al benden de o kadar. +1