Boşanma öncesi hileli satış
1993 yılında dedemden kalan iki dairenin biri babamın diğeri amcanın üstündeymiş.Annem babama boşanma davası açmış ve babaannem de babamın fazla nafaka ödememesi için babamın üstündeki daireyi amcamın üstüne satış göstermiş.Babam ileri derecede alkol bağımlısı olduğundan yaptığı işi bilerek yapıp yapmadığını bilmiyorum.Alkol bağımlılığı ile ilgili raporu ve tedavi raporları da mevcuttur.Ancak daha sonra boşanmaktan vazgeçmişler.Babam ise 1994 yılında alkole bağlı karaciğer yetmezliğinden vefat etmiş.Tabi vefat sonunda gerçek bir satış olmadığı için evin satış parası bize intikal etmiyor.Evin satış gösterilme zamanı ve boşanma davasının açılma zamanı birbirine çok yakın.Annemleri babamın çalıştığı yerde bir avukata yönlendiriyor avukat da evi alabileceğini bunun bir hileli satış olduğunu söylüyor.Ancak babaannemin baskıları,tehditleri(tehdit mektupları mevcuttur) nedeni ile davayı açmaktan vazgeçiyor.Ancak ben benden kaçırılan ve hala babamın bazı mallarının benden gizlenmesinden dolayı artık evi almak istiyorum.Size sorum bunun zaman aşımına uğrayıp uğramadığı yada evi alıp alamayacağımdır.
Re: Boşanma öncesi hileli satış
Anneniz, babaanneniz hayatta mı?
Re: Boşanma öncesi hileli satış