Ölüme sebebiyet verebilecek darp...
Merhaba Sevgili Hukukçular,
Bana aşağıda yazacağım, maalesef 2 gün önce yaşadığım talihsiz bir olay nedeniyle biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum.
5 katlı aile apartmanı olan bir binada oturuyoruz ve binanın arka tarafında bulunan bize ait tek katlı müstakil bir evi kiraya verdik.Bu tek katlı yer alt katımızda oturan babaanneme ait ve kirasını da o alıyor. Olaydan bir gün önce kiracımız aşırı gürültü yaptığı için kardeşim ders çalışırken rahatsız olmuş ve annem kiracıyı uyarmış. Fakat annemin kibarca uyarısına çok ters bir şekilde karşılık vermiş.Bunu üzerine ben de ertesi akşam bu konuyu duyunca 2 gün önce kiracının kapısını çalıp anneme niye ters bir şekilde cevap verdiğini ve en kısa sürede evden ayrılmasını söylediğimde ,birden bağırıp bana hakaret etmeye başladı ve kendini yere atarak bayıldı.
İşim nedeniyle evde çok fazla bulunamadığım için bu kiracıyı fazla tanımıyordum. 7x24 sıklıkla gürültü yapıyorlarmış ve kavga ediyorlarmış.Sonradan kiracının ailesinin eğitimsiz, cahil kişiler olduğunu ve kiracı olan kadının psikolojik sorunları olduğunu öğrendim ve ufacık bir olayda hemen bayılıyormuş.
Kiracı olan kadın bayıldıktan sonra ambulans geldi ve hemen hastaneye kaldırdılar ve kiracının bütün sülalesi ve tanıdıkları evimizin etrafına toplandı. Akrabaları bu durumu polise haber vermişler, bu nedenle karakola gittiğimde hastane arandı ve kadının hiçbir şeyi olmadığı öğrenildi ve resmi olarak bayılan kadının bir şikayeti olmaması nedeniyle karakoldan ayrıldım. Bu arada ben kadının evine girmedim sadece kapıda konuştuk, hakaret bile etmedim ve kadına kesinlikle fiziksel bir temasta bulunmadım.
Kadın hastaneden geldikten sonra kapıda bekleyen kadının gayet tehlikeli akrabaları ve onların mahallemizden tanıdıkları serseriler ben evimin balkonunda otururken bana küfür etmeye başladılar.Bende bu durum nedeniyle aşağıya indiğimde aşağıda bulunan bana küfür eden en az 20 kişi tarafından darp edildim.Bu arada beni kurtarmak için araya giren annem,kardeşim ve 8-9 tane komşumuz da bu kişiler tarafından darp edildi.Eğer komşularımız araya girmeseydi büyük bir ihtimalle şu an bu yazıyı yazıyor olamazdım.
Bu arada polis geldi ve ağzım burnum kan içinde olduğu için beni hastaneye götürdüler.Çünkü vücudumda darbe yemediğim yer kalmadı,darp esnasında kafama kiremitle bile vurdular.SSK hastanesinden vizite kağıdım olmadığı için 2 günlük bir rapor alabildim.Ertesi gün ise daha detaylı muayene olmak için özel sigortamla gittiğim özel bir hastaneden 5 günlük ssk iş göremez raporu aldım.Şu anki rakatsızlıklarım suratım ve kafamın her tarafında morluklar ve şişlikler,burnumda ödem ve vücudumun hemen hemen her tarafında kesik ve çizikler ve 1 hafta sonra tekrar kontrole gitmem gerekiyor.Bu arada annem kavga esnasında yere düşmüş ve karnına tekme atılmış ve hastanede tehlikeli bir durum olmasından şüphelenildi ve sabaha kadar hastanede kaldık,şansımıza ezikler dışında başka bir durum ortaya çıkmadı.Benim kadar olmasa da kardeşim ve komşularımızın da vücudunda çeşitli kesik,çizik ve ağrı durumları oluştu.
Bana saldıran kişilerden 1 kişi hariç hiçbirinin yüzünü hatırlamıyorum,fakat olay esnasında kadının akrabaları da oradaymış.Yani ben bu kişileri hayatım boyunca ilk kez olay günü gördüm.
Sizden ricam bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekir ki bu olayın sorumlusu olan kişiler adalet önünde hak ettikleri cezayı bulabilsinler.Mahallemizdeki karakol en kısa sürede şikayetimizi bekliyor.
Şimdiden teşekkür ederim…
Saygılarımla
Re: Ölüme sebebiyet verebilecek darp...
Alıntı:
funum rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba Sevgili Hukukçular,
Bana aşağıda yazacağım, maalesef 2 gün önce yaşadığım talihsiz bir olay nedeniyle biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum.
5 katlı aile apartmanı olan bir binada oturuyoruz ve binanın arka tarafında bulunan bize ait tek katlı müstakil bir evi kiraya verdik.Bu tek katlı yer alt katımızda oturan babaanneme ait ve kirasını da o alıyor. Olaydan bir gün önce kiracımız aşırı gürültü yaptığı için kardeşim ders çalışırken rahatsız olmuş ve kiracıyı uyarmış. Fakat annemin kibarca uyarısına çok ters bir şekilde karşılık vermiş.Bunu üzerine ben de ertesi akşam bu konuyu duyunca 2 gün önce kiracının kapısını çalıp anneme niye ters bir şekilde cevap verdiğini ve en kısa sürede evden ayrılmasını söylediğimde ,birden bağırıp bana hakaret etmeye başladı ve kendini yere atarak bayıldı.
İşim nedeniyle evde çok fazla bulunamadığım için bu kiracıyı fazla tanımıyordum. 7x24 sıklıkla gürültü yapıyorlarmış ve kavga ediyorlarmış.Sonradan kiracının ailesinin eğitimsiz, cahil kişiler olduğunu ve kiracı olan kadının psikolojik sorunları olduğunu öğrendim ve ufacık bir olayda hemen bayılıyormuş.
Kiracı olan kadın bayıldıktan sonra ambulans geldi ve hemen hastaneye kaldırdılar ve kiracının bütün sülalesi ve tanıdıkları evimizin etrafına toplandı. Akrabaları bu durumu polise haber vermişler, bu nedenle karakola gittiğimde hastane arandı ve kadının hiçbir şeyi olmadığı öğrenildi ve resmi olarak bayılan kadının bir şikayeti olmaması nedeniyle karakoldan ayrıldım. Bu arada ben kadının evine girmedim sadece kapıda konuştuk, hakaret bile etmedim ve kadına kesinlikle fiziksel bir temasta bulunmadım.
Kadın hastaneden geldikten sonra kapıda bekleyen kadının gayet tehlikeli akrabaları ve onların mahallemizden tanıdıkları serseriler ben evimin balkonunda otururken bana küfür etmeye başladılar.Bende bu durum nedeniyle aşağıya indiğimde aşağıda bulunan bana küfür eden en az 20 kişi tarafından darp edildim.Bu arada beni kurtarmak için araya giren annem,kardeşim ve 8-9 tane komşumuz da bu kişiler tarafından darp edildi.Eğer komşularımız araya girmeseydi büyük bir ihtimalle şu an bu yazıyı yazıyor olamazdım.
Bu arada polis geldi ve ağzım burnum kan içinde olduğu için beni hastaneye götürdüler.Çünkü vücudumda darbe yemediğim yer kalmadı,darp esnasında kafama kiremitle bile vurdular.SSK hastanesinden vizite kağıdım olmadığı için 2 günlük bir rapor alabildim.Ertesi gün ise daha detaylı muayene olmak için özel sigortamla gittiğim özel bir hastaneden 5 günlük ssk iş göremez raporu aldım.Şu anki rakatsızlıklarım suratım ve kafamın her tarafında morluklar ve şişlikler,burnumda ödem ve vücuduman hemen hemen her tarafında kesik ve çizikler ve 1 hafta sonra tekrar kontrole gitmem gerekiyor.Bu arada annem kavga esnasında yere düşmüş ve karnına tekme atılmış ve hastanede tehlikeli bir durum olmasından şüphelenildi ve sabaha kadar hastanede kaldık,şansımıza ezikler dışında başka bir durum ortaya çıkmadı.Benim kadar olmasa da kardeşim ve komşularımızın da vücudunda çeşitli kesik,çizik ve ağrı durumları oluştu.
Bana saldıran kişilerden 1 kişi hariç hiçbirinin yüzünü hatırlamıyorum,fakat olay esnasında kadının akrabaları da oradaymış.Yani ben bu kişileri hayatım boyunca ilk kez olay günü gördüm.
Sizden ricam bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekir ki bu olayın sorumlusu olan kişiler adalet önünde hak ettikleri cezayı bulabilsinler.Mahallemizdeki karakol en kısa sürede şikayetimizi bekliyor.
Şimdiden teşekkür ederim…
Saygılarımla
Olayı aynı şekilde dilekçe ile bulunduğunuz yerdeki savcılığa bildiriniz yarın bahsettiğiniz olaya göre 5 gün kısa bir süre?
Re: Ölüme sebebiyet verebilecek darp...
Sayın avukatlar,
Bu konuda bilgi verebilirseniz ve konu hakkında tecrübesi olan bir avukatı nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.