Temyizden BOZMA kararı çıkarsa

Öncelikle herkese selam eder işlerinde başarılar dilerim ben yeni üye oldum sitenize 
BEN  15 temmuz 2005 tarihinde patronum tarafından işten çıkarıldım ve patronumdan tazminat hakkımı istedim vermedi bende mahkameye başvurdum ben çalıştığım süre zarfında senelik izin,mesai ücreti almadım şahit gösterdiğim arkadaşlarda bunu mahkemede söylediler beb mahkemeyi kazandım dava mayıs 2007 de temyiz e gitti şimdi temyizden cevab ı geldi temyizden çıkan karar ''BOZMA'' diye yazıyor şimdi bu durumda biz bu davayı kaybetmişimi oluyoruz.
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

Re: biligilendirirmisiniz rica etsem

Alıntı:

ugur03 rumuzlu üyeden alıntı

Öncelikle herkese selam eder işlerinde başarılar dilerim ben yeni üye oldum sitenize 
BEN  15 temmuz 2005 tarihinde patronum tarafından işten çıkarıldım ve patronumdan tazminat hakkımı istedim vermedi bende mahkameye başvurdum ben çalıştığım süre zarfında senelik izin,mesai ücreti almadım şahit gösterdiğim arkadaşlarda bunu mahkemede söylediler beb mahkemeyi kazandım dava mayıs 2007 de temyiz e gitti şimdi temyizden cevab ı geldi temyizden çıkan karar ''BOZMA'' diye yazıyor şimdi bu durumda biz bu davayı kaybetmişimi oluyoruz.
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

Kazandığınız davanın kararı (herhangi bir sebepten ki bu katibin imza eksikligi dahi olabilir) bozulmuş yani bir daha mahkemeye gideceksiniz. 
Tek bir yerden sorup cevap beklerseniz daha mantıklı olur...

Re: Biligilendirirmisiniz rica etsem

evet malesef sizin aleyhinize olmuş bu sonuç.tekrar aynı mahkedeme görülecek bu duruşma.