170 kelime yazdınız, tamam da, buradaki gibi, büyük harf yazılması gereken kelimeleri çıkardığınızda geriye yanlışsız kaç kelime kalıyor...
Şikayetiniz üzerine size verilen cevabi yazıyı buraya yazabilir misiniz...
Printable View
170 kelime yazdınız, tamam da, buradaki gibi, büyük harf yazılması gereken kelimeleri çıkardığınızda geriye yanlışsız kaç kelime kalıyor...
Şikayetiniz üzerine size verilen cevabi yazıyı buraya yazabilir misiniz...
malesefki çoğu ilde kimin ne kadar yazdığını açıklıyorlar hatta internet üzerinden yayınlıyorlar ben trabzonda girdim fakat nedendir bilmem kimin kaç kelime yazdığı hakkında bilgi verilmiyormuş trabzon adliyesinde :kızgın: ama benim yazdığıma klavye sınav anında görevli olan memurlardan bir tanesi baktı ve kaç kelime yazdığını bilmek istiyormusun diye sordu bana ve word belgesinde araçlardan bakıp bana 177 yazdın dedi sen yanlışlarını say dedi ben o metin içinden 16 yanlış saydım yani benim yazdığım kesinlikle 145-150 aralığında bişey ayrıca büyük küçük harf duyarlı değildi sadece kelime doğru olması gerekiyordu doğru derkende mantıklı bir kelime demekmiş. bana verilmiş cevabı ise tabiki atarım buraya tarayıcıdan atayım pc ye benim yazdığım dilekçeyi kazananlar listesini ve bana verilmiş bütün red cevabını atarım tabiki buraya ilgilendiğiniz için ve cevabınız için teşekkürler ....
Sınav Sonuçlarına İtiraz
Madde 17 — Adaylar sınav sonuçlarına 16 ıncı maddeye göre yapılacak olan ilân tarihinden itibaren on gün içinde yazılı olarak itiraz edebilirler. Bu itirazlar adalet komisyonlarınca on gün içinde incelenir ve ilgiliye yazılı olarak bildirilir.
Umarım itiraz süresini geçirmediniz...