Kiracı çıktığında faturalar
merhaba kiracimin kira kontrati Temuzun 3 unde bitiyor ve bir kac gun gec cikmak istiyorlar bende Temuzun 3 unden 10 na kadar iyi niyetimden bedava oturmalarina izin verdim simdi 10 nunda anahtarlarimi aldigimda onlar gidip faturalari odeyip elime teslim edeceklerini soylediler ve bende depozitelerini o gun verecegim diye anlastik ama benim sormak istedigim eger onlar o gun elektrik su dogalgaz ve telefon faturalarinin subesine gidip odediklerinde bilgisayar sistemlerinde ayin Temuz 10'nuna kadar olan fatura kulanim borcu cikarmi/ gorulebilirmi? yoksa bir dahaki faturadami gorunur? cunku 7 gun bedava oturmalarina kabul ettim ama bir de kulandiklari faturalar bana kalsin istemiyorum o yuzden bu kanu hakkinda yorumlarinizi bekliyorum ne yapmaliyim ? ve ikinci sorum ben evi gormek isteyen kiraci adaylarina evi gostere bilirmiyim? kiracinin gostermeme hakki varmi?, simdiden cevaplayanlara tesekurler.
Re: kiraci ciktiginda faturalar
İyi günler,
Bana sorarsanız nasıl siz onlara biraz daha fazla ve ücretsiz oturmaları için tolerans göstermişler onlar'da size depozitoyu geç iade etme konusunda tolerans göstersinler. Depozitoyu 1 ay sonra geri ödeyeceğinizi belirtin. En garantisi bu.