30 ağustos 2007 tarihinde kaymakamlıktan festival organizasyon işi aldım. 6500 ytl de kapora aldım. sanatçıya, bayrak flamaya, ses düzenciye koporayı ödedim 23 ağustosta yani konsere 1 hafta kala, ilçede farklı bir konser düzenlendi ve o konserde adam öldürüldü. doğal olarakta bizim konser ertelendi. organizasyonu 27 ekim 2007 tarihinde yapmak üzere kaymakamlıkla anlaştık. bu kezde 20 ekim tarihinde yine organizasyona 1 hafta kala kaymakamın tayini çıktı. 3 gün sonra yeni kaymakam geldi ve bu organizasyonu gereksiz gördüğünü söyledi ve iptal edeceğini söyledi. arada bir sözleşme olduğunu söyledim ama dinletemedim. sonra bana iptal yazısı yolladılar ve iptal metninde ilçede güvenlik olmadığı için bu tür organizasyon yapılamayacağı ve bu yüzden iptal edildiği yazılmış. dava açtım, dün 4. duruşmaya girildi hala sonuç yok, 5. duruşmayı 5 kasıma attılar, acaba avukatımmı bu konuda pasif yoksa kamu davası diye mi geciktiriyolar anlamadım. bu konuda hızlandırıcı ne yapmam gerekiyor. nerelere başvurmam gerekiyor.