Eski ortağım bilgisayarında bulunan kimlik fotokopim ile kredi kartımı kullanmış
İyi günler Hukuki.net ve arkadaşlar.
eski ortağım ve aynı zamanda eski kayın biladerim olan U.K daha önce ortak kullandığımız bilgisayarda bulunan kimlik fotokopim ve rar ile şifrelendirilmiş olan kredi kartı bilgim ile iznim olmadan bir başka müşterisi adına fatura kestirerek alışveriş yapmış bunu tesadüfen internet şubesinde gördüm ve hemen alışveriş yapılan yerden mailorder formunu istedim. mail order formunda imzam bulunmamakda aynı zamanda kimlik fotokopimide mail order formu ile birlikde vermiş. aşağıudaki harcama reddi talebini bankaya gönderdim fakat banka yasal bir yaptırımda bulunmamakdaymış.TCK Madde 245'i incelediğimde yasal yaptırımın benim lehime olduğunu gördüm bu konu hakkında yapabileceklerim hakkında bana bilgi verebilir misiniz forumdaki diğer konulara göz attım fakat buna benzer bir olay ve çözüm göremedim sanırım çok dikkat etmemiş olabilirim aynı soruları yönelttiysem özür dilerim.
Aynı kişi 24.05.2008 tarihinde kredi kartı extresinde gelen puan bilgileri ile bir arkadaşının telefonuna kontör yüklemiş. onun içinde bir dilekce gönderdim bana izlemem gereken yolu anlatabilirseniz sevinirim.
HARCAMA REDDİ İLE İLGİLİ GÖNDERDİĞİM DİLEKÇE
FORTİS BANK
YETKİLİ BİRİME
Konu : Harcama reddi.
Bankanız müşterisiyim. Eski ortağım “U.K” bilgisayarında bulunan kart bilgilerim ile 28.05.2008 tarihinde XXXXXXX isimli firmadan bilgim dışında bir başka müşterisi adına mail order sistemi ile alış veriş yaparak yine o müşterisinin ismine fatura kestirmiş bulunmaktadır. İnternet şubenizden olayı fark edip XXXXXXX Firmasını arayarak, alış veriş esnasında kullanılan belgeleri tarafıma göndermelerini istedim. Gelen belgelerde mail order formu bulunmakta ve bu mail order formunda imzam bulunmamaktadır. Ayrıca yine eski ortağımın bilgisayarında bulunan nüfuz cüzdanı fotokopisinide XXXXXXX bayisi olan YYYYYYY bilgisayar firmasına elden teslim etmiş.
28.05.2008 Tarihinde Yapılan 186 Ytl / 5 taksit alışveriş işlemi tarafıma ait değildir.
Arz / Rica ederim
Kredi kartı fotokopisi ve iletişim bilgileri aşağıdadır
BURADADA İZNİM OLMADAN KULLANILAN PUAN BİLGİLERİ HAKKINDA GÖNDERDİĞİM YAZI
Fortis Bank
Yetkili Birime
Bankanız 45XXXXXXXXXXXXXX numaralı kredi kartın sahibiyim. Daha önce eski ortağım olan U.K bilgim olmadan kredi kartımdan Bir harcama yapmış bulunmakdaydı aynı kişi 24.05.08 tarihinde 1200 ideal puanım ile cepte kontör kampanyasına kullanmış.
Bunu ekstrede gördü. Puan harcamaları bana ait değildir. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için ekstre adresimide değiştirmiş mail adresim yapmıştım. Harcanan puan benim harcamam değildir gereğinin yapılmasını istediğimi bilgilerinize
Re: Eski ortağım bilgisayarında bulunan kimlik fotokopim ile kredi kartımı kullanmış
Yanlış Anlaşılma Olmuş Özür Dilerim ..
Re: Eski ortağım bilgisayarında bulunan kimlik fotokopim ile kredi kartımı kullanmış
Mahkeme kararı olmadan, kendi iddialarınızdan ötürü, haklı yada haksız olarak,bir kişinin ismini halka açık yerlerde belirterek, suçlamışsınız,kısacası o kişinin kişilik haklarına saldırıyorsunuz.
Malum kişi, bu yazılarınızdan ötürü size dava açma hakkı dahi vardır.Yazdığınız kelimelere iyi seçerek yazınız.
Haklısın Peki ßen ßu Konuyu Nasıl İptal Ederim Yada Nasıl Sİlerim?