Eşcinsel olan birisi askeriyeden nasıl ayrılır?
Eşcinsel olan birisi askeriyeden nasıl ayrılır. Eşcinsel olan bir arkadasım ordu mensubu ve askeriyeden ayrılmak istiyor. Herhangi bir cezası var mı? Tazminat ödüyor mu yada alabiliyor mu? Bilgileriniz bekliyorum..
Re: eşcinsel olan birisi askeriyeden nasıl ayrılır?
Alıntı:
osiriseth rumuzlu üyeden alıntı
eşcinsel olan birisi askeriyeden nasıl ayrılır. Eşcinsel olan bir arkadasım ordu mensubu ve askeriyeden ayrılmak istiyor. Herhangi bir cezası var mı? Tazminat ödüyormu yada alabiliyor mu? Bilgileriniz bekliyorum..
Cezası yok ancak tazminat öder
Alıntı:
AVHARUN rumuzlu üyeden alıntı
Cezası yok ancak tazminat öder
Doktor raporu ile ayrılır. Eksik süresi varsa onun için tazminatı öder. Ceza konusu eşcinsel ilşkiye girdiği kişiye göre değişir. Çok hassas...
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Doktor raporu ile ayrılır. Eksik süresi varsa onun için tazminatı öder. Ceza konusu eşcinsel ilşkiye dirdiği kişiye göre değişir. Çok hassas...
nasıl yani kişiye göre değişir bunu özel mesajla yada bi sakıncası yoksa burada cevaplarmısınız? Daha detaylı öğrenmek istiyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var. Yardım edermisiniz? teşekkür ederim.
Saygılarla...
Asker kişi ile askeri mahalde arkadaşınız bu işi yaparda yakalanırsa askeri mahkemeye verilir.Arkadaşınıza söyleyin bu işi yaparken çekilmiş fotoğraflarla birlikte amirine başvursun hastahaneye sevk istesin.Tibbi bulgularlada desteklenirse elveda askerlik.
Re: Eşcinsel olan birisi askeriyeden nasıl ayrılır?
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
Asker kişi ile askeri mahalde arkadaşınız bu işi yaparda yakalanırsa askeri mahkemeye verilir.Arkadaşınıza söyleyin bu işi yaparken çekilmiş fotoğraflarla birlikte amirine başvursun hastahaneye sevk istesin.Tibbi bulgularlada desteklenirse elveda askerlik.
bu arkadasım RÜTBELİ( Subay/ Astsubay) bir personel. herhangi bir cezai yaptırımı varmı? varsa nelerdir? parasal olarak ne kadar bir tazminatla basbasa kalınır? her ne olursa olsun eşcinsellik yoluyla atıldı sonraki hayatında bu durum nasıl karsısına çıkar?
Alıntı:
osiriseth rumuzlu üyeden alıntı
her ne olursa olsun eşcinsellik yoluyla atıldı sonraki hayatında bu durum nasıl karsısına çıkar?
Eşcinsel biri cinsel tercihlerinin getirdiği zorluklarla yaşamayı göze almış ve sizden forumlarda kendisi için çözüm önerileri aramanızı rica etmişse sonraki hayatıyla ilgili kaygı biraz ironik olmuyormu?
Sadece kişisel yorumumun beni sormaya zorladığı soruyu yazdım, haşa hüküm ya da önyargı değildir aman yanlış anlamayınız..
Alıntı:
trevanian rumuzlu üyeden alıntı
Eşcinsel biri cinsel tercihlerinin getirdiği zorluklarla yaşamayı göze almış ve sizden forumlarda kendisi için çözüm önerileri aramanızı rica etmişse sonraki hayatıyla ilgili kaygı biraz ironik olmuyormu?
Sadece kişisel yorumumun beni sormaya zorladığı soruyu yazdım, haşa hüküm ya da önyargı değildir aman yanlış anlamayınız..
Doğru söze Hacı emmin ne desin? Yardım etmeye çalıştıkça suyunu çıkarıyorlar.Bu sorunların paylaşıldığı başka siteler olmalı.Arkadaşınıza söyleyin oralara bir baksın.