Dün mahkemem oldu ve hakim bana 200 ytl tedbir nafakası kararı verdi, bu parayı ne zaman alıcam? Eğer eşim bu parayı ödemez ise ne yapmam lazım? Eşim bu parayı ödemez ise nasıl bir ceza ile karşı karşı kalır?
Printable View
Dün mahkemem oldu ve hakim bana 200 ytl tedbir nafakası kararı verdi, bu parayı ne zaman alıcam? Eğer eşim bu parayı ödemez ise ne yapmam lazım? Eşim bu parayı ödemez ise nasıl bir ceza ile karşı karşı kalır?
Daha önceden yazdığınız 107 sorunun cevaplarında ve okuduğunuz mesajlarda bu soruların cevabını görmediniz mi? Yoksa unuttunuz mu?
Tedbir nafakası ile ilgili bir sorum daha önce olmadı, bu bakımdan böyle bir sorunun cevabını okumadım, yada unutmuş da olabilirim dediğiniz gibi inanın hiç hatırlamıyorum ve bu konu ile ilgili bilgim yok, ayrıca 107 tane sorummu var vallahi brazo siz beni yakından takip ediyorsunuz demek, ayrıca teşekkür ederim size, eğer unutmamış olsaydım, yada biliyor olsaydım burda bu başlığı atıp forum kirliliği yapmazdım sanırım bunuda bilmenizi isterim. Saygılarımla
Tedbir nafakası kararı çıktından sonra eşime kağıtmı gidicek?
Bu para bana nasıl ödenecek onu anlamadım?
Eğer ödemez ise kaç ay sonra icra vs gibi duyduguma göre başvuruda bulunmammı lazım?